Ablam esimin 18 yillik arkadasi ile severek nisanlandi, nisandan once babam cocugu arastirmak icin kaynanam ve kayinpederime sormus onlarda iyi cocuk ama annesi biraz irkci daha once cocugu sevgilisinden ayirmislar yazinda kiz bakmislardi memleketinden diye konusmuslar. Babamda eve gelip cocugun annesi irkci vermiyorum diye cikisti. Neyse olay patlayinca ablam bir anda bana ve esime cephe aldi ve aramiz cok iyiyken haftalardir bizimle konusmadi kanamam oldu gecmis olsun bile demedi. Pazar gunu nisani oldu cok ugrastik onca misafirle hala bana bugun diyorki senin kaynanan artik bas dusmanim ben senden gelip bana aciklama yapmani beklerdim diyor. Kanamam oldu gecmis olsin demeyen ablam aciklama beklemis benden, hep bir tavirli. Kayinpederim istemede cok aktifti muhabbet acti hep bana diyor o adamda ne kadar cok konustu artik zoruma gidiyor. Nasil tepki versem, sogudum artik cok severdim goresim gelmiyor onu. O kadar isi abartti ki baskasindan duydum kaynanamin onu kiskandigini soylemis, esimin onlarin iliskisini onaylamadigini uydurmus. Halbuki yazin ayrildilar barismalarina biz vesile olduk. Sunuda ekleyeyim, nisandan once aradi beni konustuk bir birinizle derdimiz yok diye ama hala diyorum ki mesela ay nisanda esim yoruldu baya, goz deviriyor ya bir tesekkur et. Biz gelince odasina kapaniyor hemen. Ben tavrimi bitirdim ama fark ettim ki o hala tavirli. Nasil tavrimi belli edebilirim. Uzun oldu kusura bakmayin.