0 oy
464 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba 95 günlük oğlum var doğdu doğalı suyu sevmiyör hep ağlayarak yıkariz bugün banyo ettirirken resmen nefesi kesildi baya sürdü çok korktuk kaynanamla :'( nasıl suyu sevdirebilirim o gün eşimle ellerini yikayalim alısir belki dedik eşim tuttu bende su döktüm öyle bi ağladı ki 5 dk boyunca susmadan :'( sanırım sudan korkuyor yüksek sesle konusulunca ani çağırınca filan korkuyor o gün bi akrabamız üstüne okudu bu çocuk korkmus bi hocaya götürün dedi :( 

17 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bazı bebekler sevmiyor maalesef ama sizde direk suyu dökmeyin. Önce ayaklarına vs dökün sevdiği oyuncağını verin eline alışır inşallah 
tarafından
Daha kuvete koymadan başlıyor ağlamaya normal bi ağlamada değil canım çatliyor resmen :(
(4,876 puan) tarafından
Alışır inşallah  böyle olması çok kötü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cnm ALLAH korusun dikkatli ol. Yıkarken elini sapka yap ona su kafadan asagi inerken elinle birlikte yuzune indir suyu o sekilde hic bor sey olmaz insallah
tarafından
Aynı o şekil yapıyorum ama durmuyor ki kendini geri atıyor dimdik yapıyor catliyor resmen korkuyorum yıkamaya :(
tarafından
Babası dikkatini kendine ceksin oynasin onunla sende yikarsin hemen
0 oy
(14,489 puan) tarafından
İlk banyoda korktuysa malesef bir süre korkuyo. 

Bnm kide öyleydi 
tarafından
Evet ilkinde de aynı bu şekil ağlıyordu nasıl alisacak bilmiyorum ıslak mendil ile bile silemiyorum soğuk olunca ağlıyor napcam böyle :(
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Bazı bebekler suyu sevmiyor canım, ilk kızım da çok çektim bu konu da . Şimdi ki kuzum 84 günlük hiç ağlamıyor çok şükür. Babası elinden tutar yıkarken gülücükler saçıyor:))
tarafından
Of of çok özeniyorum öyle bebeklere maşallah :(
(7,121 puan) tarafından
Hepsinin huyu bir işte canım. Ablasinin altını degistirirken bile akla karayı secerdim.
0 oy
(5,519 puan) tarafından
Benim oglumda sevmiyir oda oyle oluyo ama mecbur 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Ağlıyorsa banyoda kucağında yıkamanı tavsiye ederm seni emerken bi yandan biri yıkar bnde kızımı böyle banyoya alıştırdım cok ağlardı yazık emzirmek güven hissi verıyor onlara birde hep aynı kişilerle yıka mesela her zaman kv yannda olmayabilir eşin aksam işten geldiğinde beraber yıkayın dnlendirici müzik eşliğinde sever insallah ama ağlatmayın minnoşları sevmıyosa çaresine bak canım
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Yaa cok gecmis olsun kuzum kiyamam
0 oy
(419 puan) tarafından

Ben e bebekten böyle bir ürün aldım daha bebeğim doğmadı ama burdan bir arkadaş çok işe yaradığını söyledi bundan alıp deneyebilirsin cnm. Çok geçmiş olsun 

image

0 oy
(1,093 puan) tarafından
Benim bebeginde banyo ve sudan korkuyordu asıl korktukları soguk kıyafet siz kalmak ve soguk el veya soguk suymus.. Bende pdayı iyice ısıtıp ellerimi sıcak yapıp vucudunada müslin bez örttüm o müslin örtüden güc aldı ilk önce ayaklarıyla oynayarak yıkamaya basladım tam  sonra vucudu kol altı sacı tam aglıyorkren yüz üstü cevirip sırtını yıkıyorum yüz üstü durmayıda seviyor benim bebeğimde 87 günlük.. Bizde giyinirken cok aglıyorız
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Su sicak geliyor olabilir suyun isisina dikkat edin. Once Ayaklarini suya sokun. Bikac kere basini yikamadan cikarin banyodan. Benim kizimda korkmuştu kucukken bu sekilde yapınca duzeldi cok sukur.
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Benim kardesimde oyleydi bu yaz icin gecerli tabi biz oyun havuzuna oturtuyoduk oyun oynanaya oynanaya yikiyorduk yavas yavas oyle alistirdik. Simdi 4 yasina gircek anca alisti. Cok sukur kendi kizimda problem yok ama banyonun sonuna dogru agliyor. Kafasindan dokunce bide. Vucuduna bisey demiyorda
0 oy
(2,241 puan) tarafından
rabbim korusun bir daha yasatmasin o ani insallah canim . benimki de oyleydi etini koparmisin gibi aglardi biz kurutma makinasini acardik onun sesine susardi oyle banyosunu yaptirirdim   uzerini degisirken falan yirtardi kendini fon makinasini bir dene 
0 oy
(557 puan) tarafından
Canim yikarken file kullaniomusun
tarafından
Hayır canım kullanmıyorum
(557 puan) tarafından
Birde file uzerinde yikamayi dene canim benm bebeimde cok agliodu file uzerinde yikamaya basladigimdan beri hic aglamio
0 oy
(124 puan) tarafından
benım bebeğimde öyle hatta elimde cırpındı bi kere su kaçmıştı morardı zor kurtardım ondan sonra her banyomuzda babası kıcagına alıp sarılıyo bende o sekıl yıkıyorum banyoda hem ağlamıyo hemde daha sağlam tutuş sağlıyo banyoya ufo takıyorum üşümesin diye sende deneyebilirsin
0 oy
(370 puan) tarafından
Canım normal doğummı yaptın
tarafından
Hayır canım sezeryan
0 oy
(772 puan) tarafından
Belki suyun sıcaklığını sewmiodur bende çok zorlandım başlarda bazen babasının kucağında omzuna yaslanıp yıkardım gaz çıkartıomuş gibi daha uysal oluyodu öyle bide tekneye veya süngere fln koyup yıkıyosan önceden koyacağın yeri ısıt suyla bide sakinleştirici müzikler açabilirsin bende çok zorlanmıştım şimdi ise bqnyodan çıkmak istemio ağlıo bol bol yıka  2 3 günde bitir yıka korkma sakin ol suyu üzerine yumuşak akıt direk üstüne vurmasın göğüs kafesine belki o daraltıo olabilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 195 göst.
3 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
30 Nisan 2023 Diğer kategorisinde MinnieMouse (1,752 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.
14 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsr url (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu

403,981 soru

12,102,546 cevap

36,420 kullanıcı