0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Sorum baslikta nası verebilirim oğlum her emdikce acıkıyorum iki gündur ekmek kullanmiyrm 

4 Cevaplar

0 oy
(7,850 puan) tarafından
Ben 7 den sonra yemeyi bıraktım biraz öyle deniycem inşallah veriirz
-Reklam-
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Abyr cubur ekmek makarna birek gibi seyler yeme bol su ic 
0 oy
(1,240 puan) tarafından
95 kilodan 65 düştüm sporcuyum fakat bir turlu post açamıyorum üşeniyorum anlatmaya surekli surekli ayni seyleri anlata anlata sikilfim sanirim bir gun usenmezsem post acacagim
tarafından
Bekliyorum canım:D
tarafından
Hatta şimdi acsanaa:))
(1,240 puan) tarafından
Ya yorumlarda tavsiyelerde bulunuyordum goz gezdiriyorum diger yorumlara o kadar sacama sapan tavsiyeler veren var ki birde o kadsr post sahibine anlatiyorum kalkip yine o bilgisi olmayanlarin yorumlarina sagol kuzum uygulayacagim diyor ya cildiriyorum...O yuzden baydim hem ozel hayatimda bu kadinlara anlatmaktan hemde buradakilere....Usenmezsem yazacagim bir gun...
tarafından
Hahahha kıyamam ya bıktırmışlar:D
(1,240 puan) tarafından
Gerçekten bir süre sonra bikiyorsun spor salonumuz var suan ben agriya atandım buradan da online yardimci olmaya calisiyorim kocaelideki spor salonuna gelen musterilere fakat bir kulaktan giriyor digerinden cikiyor.Anlatiyorsun anlatiyorsun watsap durumuna bir bakiyorum kekler borekler ne yapiyorsun sen diyorum dayanamadim diyor ya cildiriyorum o yuzden iradesiz insanlarla ugrasmaktan gercekten biktim kilo  ermek bu kadar zor degil ama iradesiz jnsanlarla ugrasmak cok zorrrrrr....
(5,269 puan) tarafından
Bn ağrılıyım canm ya bn sezeryan oldumbu gobek gider mi
(1,240 puan) tarafından
Gider niye gitmesin siz istedikten ve cabaladiktan sonra gider tabikide ben diyadindeyim siz nerdensiniz...Aslen burali degiliz biz
(5,269 puan) tarafından
Bn istanbuldayim suan taşlıçay canm belki duymuşsundur yardimci olsan cok sevinirim ben kararliyim canm emin olabilirsin
(2,592 puan) tarafından
Söylesen ya canım ne sevaba girersin b:( :)biz emziklilerde verebilelim. Hiç bir kıyafetim olmuyor çok üzülüyorum artık
(5,269 puan) tarafından
Valla cok dua ederim cokk
(1,240 puan) tarafından
Post acacagim en musait zamanda kullandigim uygulamadan da bahsedecegim...
(5,269 puan) tarafından
Tamam canm beklicem :) birakmam seni
(2,592 puan) tarafından
Bende bırakmam :) bende kocaeli deyim neresinde
(1,240 puan) tarafından
Post actim ama buranin kadinlari kadar pis insanlar gormedim 2 yorum atildi ve dalga gecer gibi yorumlar sinirlendim sildim....Isteyen ozelden yazsin yardimciolurum
(5,269 puan) tarafından
Tamam canm
(2,592 puan) tarafından
Aaa neden.boşversene sen onları. Ben görmedim postunu. Ağzı olan konuşuyor canım. Sen paylaş
(5,269 puan) tarafından
Evet bncede isteyen yapar istemeyende yapmaz
0 oy
tarafından
Bende çok acıkıyorum ama doğumdan beri aynı kiloda duruyorum yaaa vermek istiyorum yok veremiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 184 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
16 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 719 göst.