Eskisehir'den izmir'e geldigimden kayinvalidemlerle de çok sık görüştüğümüz zamanlarda yalnızlığımı derinden hissediyorum ve kendimi kötü hissediyorum ama onlar da torunlarını görmek istiyorlar tabi sürekli gidelim istiyorlar.
Ben de kayinpederime dun bir mesaj attim.
Baba ben sizi özlüyorum ama sizinleyken de kendimi kimsesiz hissediyorum,napcam bilmiyorum çaresiz kaldım.. diye
Cevap şu;
Ben ne yapabilirim bu yuzden size gelmek istemiyoruz biz de..
Ben bu cevabin uzerine cevap yazmadim bir daha da ne ararim ne sorarim ne görüşürüm torunlarını da gormesinler banane onlar düşünmüyor ben mi düşüneceğim..
Tmmda canim sende sacmalamissin resmen.adam napsin aileni yaninami taşisin ozluyosan gidersin.niye kotu ediyon kendini.alakasiz bence.oyle soylersen oda oyle msj atar baskasi olsa belji daha sivri dille konusurdu bacim.seninkide is degilki.ben yaninizdayken boyle hissediyorum dersen adam.napsin yani sanki evlatlik almislar gibi konusma.evin yuvan orasi kocanin ailesi o.tabi aileni ozlicen yeri gelcek yanlarinda olmak isticen hayatin kanunu bu hepimiz oyle olmadikmi.hersey heryerde soylenmez kuzum.onlarda anne baba.keske benim kaynanam kayinpederim hayata olsaydi.kaynanamla birlik oturdum 3 yil.sonra vefat etti.kayinpederim ben evli degilken vefat etmis.buyuklerin kiymetini bilin.pislik insanlar degilerse kuyunumu kaziyolar dusmanlikmi yapiyolar tabiki ozaman alakani bile kesersin ama ufak tefek syler icin degmez be kuzum.hepimiz insaniz hangimiz dort dortluguz sen soyle
Ben k.babama "sizinleyken kendimi kimsesiz hissediyorum"desem ağzima yapıştırır birtane biz adam degilmiyiz der yani yanlis bir msj atmissin sanki bence olayi hemen düzeltmelisin gelmemizi istemiyo bu gelin diye düşünürler emin ol bu seferde eşin bahaneyi sana bulur
Seni anlayabiliyorm cnm bnde gurbete gelin geldim hep eşimin ailesine giderdik hergün belli süre sonra eşime haftalık gidelim yeter dedim cnm. Torunları oldu doğru düzgün evime gelmediler bile bnde haftalık gidiyorm bazen gitmemek için bahane buluyorm cnm ama çok şükür artık ailemde yanımda rahatım biraz
Cnm sen cok akli basinda bir bayansin beli.burdaki sacma sapan yorumlara sakin uyma.vicdanin en iyi yol göstericindir bunu untma.rabbim gonlune gore versin insallh kuzum
1,492,547 soru
24,387,554 cevap
349,091 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın