Saçlar kıyafetler hep Bi yana kapalıyım dışarı çıkınca biraz çeki düzen veririm kendime onun dışında evin içinde tarladan gelmiş gibiyim.
Aynaya hiç bakmiyom normalde paspalım diye ama bazen bakasım geliyo oda ne pala remzi gibi bıyıklar uzamış kaşlarım Birleşmiş valla bak ondan sonra aklım basima geliyo valahoyyyy valahoyyy
Valla altta don üstte kazak saç tepeden topuz kaş bıyık desen orman yemek zor yiyorum kaldı ki kendime bakiyim
Yüzümü yıkamak en büyük bakimim oluyor
yalniz degilsin anam ben ust degismemek icin hep pijama yada eşofmanla kalıyorum kafama bere takıyorum cogu zaman yuzumu yikamadigim oluuor valla
Normalde her sabah kalkar oğlumu doyurur hafif makyaj yapardım bir eşofman veya bir kot tişört çekerdim üstüme akşam eşimin gelmesine yakın da ağır bir makyaj yapardım tesettürlü yum disarda asla yapmam ama bu bir aydır kalem bile çekmedim gözüme evde savastan çıkmış gibiyim esim makyajsiz görünce hastamisin diyor evde
Arada sirada yaparim oglumun uslu oldugu vakitlerde oda nadir zamanlarda oluyor o kadar gec gec yapiyorum ki esim gordugunde bi yeremi gidicez der
1,491,664 soru
24,374,721 cevap
348,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın