En son kime ve neden yalan söylediniz ???
Pembe beyaz siyah turuncu her türlü yalan dahil buna
İlk cevap benden gelsin. En son kaynanama dün gelmesin diye dışarı cikicam yalanı söyledim actim tv uzattım bacakları kizimla keyif yaptım. İyi geldi valla
Aklıma bi söz geldi adama soruyolar yalan parayla olsa yinede söylermiydiniz? -Kredi çeker yine de söylerim demiş)))))))))))
Valla hatırlayamadım öyle dan diye sorulur mu ya
Kocama iyi ki varsın dedim
Canm ya çok doğrucu Bi insanım. Hatta çok aşırı doğrucu davut olduğum eçin eşimle kavgalar edebiliyoruz bazen kıvırmasını bilmek gerekiyor
Valla kaynanama . oğluma para takmıştı doğunca dün sordu inşallah parayı harcamamışnızdır diye eşimde sorarsa soyleme dedi bende dedim yok yenge hala duruyo parası dokunmadık dedim
Hatırlamıyorum desem
erkek kardesime goruntulu ariyor diye watsapa girmedim msjina cvp yazmamak icin diger gun aksam kusurs bakma gormedim çocuklardan firsat bulamiyorum unutmusum dedim
Yalan mı dedin sen
En son dün akşam kocam sofrayı toplasın diye dedim bacağım ağrıyor yardım et oturdum bütün her şeyi yaptı bende uzandım hahahah
Eşim paran var mi dedi yok dedim para verdi paramda vardı halbuki tabi köşeye atıyıom sakla samanı gelir zamanı die
1,491,548 soru
24,372,825 cevap
348,147 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın