Hayatta En Büyük Yanlışınız Neydi ??
" EvlenmeK " , Ve " Okumamak "
Okulu yüzüp yüzüp kuyrugunda birakmak. Bi de esimin ailesine basta taviz vermek.
Aynı şekilde
Evlenmek ve okumamak
Hayır evlenmekten ve okulu biraktigimdan pişman değilim çünkü ben kariyer hayali hiç kurmadim mutlu huzurlu bir evim yuvam olsun istedim. Hiç bişey den de pişman değilim açıkçası.
Evlenmek aceleci davrandım oda anne baskisi yüzünden laf ederler söz ederler diye diye huzurum kalmadı bide biraz mecburiyetten bu hayatta kimsem yok annemden başka oda bi ayağı çukurda sahip çıkanim yoktu bende yuvam olsun istedim ama bi ailem olsaydı asla evlenmezdim kendimi gelistirip en güzel.mevkilere gelirdim olmadı malesef
Çok şükür yok.Rabbim yüzümü kara cikarmasin
Vay arkadaş çoğu insan evlenmekten demiş.
Allah 'ım mutluluk huzur versin çok merak ediyorum.
neden evlenmekten pişman olduklarını :/
Erken olduğu için mi mutsuz olduğu için mi acaba .s
Kafamda deli sorular. :D
Bir pismanligim yok cok sükür canim
Okumamak : ailem çok yalvardı istedi ama ben istemedim en sonunda dayanamayıp bana sormadan beni açık liseye yazdırdılar onlardan Allah razı olsun :)
Okumamak. EVlenmek benim hayatımda yapdığım en duzgun bi secim❤
Evlendiğime hiç pişman değilim valla bide böyle minnak bi oğluşum olunca keşke daha önce evlenseymişiz diyorum eşime :)
Okumamak ve gereksiz insanlara fazla değer vermek
Üniversite yarıda bıraktım pişman değilim sorun yok
Evlenmek ağzına .. Az daha küfür edecektim
Evlenmek konusunda pişman değilim sadece pişmanlığım eşinin ailesini seçemiyor olmak
İkisi de değil çok şükür okudum .Mesleğim var .Evlenmek kısmına gelince bazen kavgalar olunca insan sinir oluyor ama sonra geçiyor çok şükür .
Okumayip evlenmek
1,502,409 soru
24,531,343 cevap
359,982 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın