Hahahhaa Ben burda yeniyim ama anneme söyledim böyle böyle bi platform var. Neler neler kaynatılıyo anne çok iyi yaaa diye :) Benim de içimi dökmüşlüğüm oldu şu kısacık geçmişimde ve devam da ederim gibi gibi :))) Annem güldü ve ihtiyacın vardı hani, iyi olmuş bulman orayı dedi. Insan çevresinde arkadaşı pek olmayınca, tanımadığı kişilerle daha iyi dertleşip stres atıyo. Ve senin kafandaki şu soruya gelirsek; inan saniye düşünmedim ya girerse buraya diye. :) Zira kendileri teknoloji ile hiç haşır neşir değil. Annemlerin telefon numaralarını dahi ben kaydettim cebine, o derece diyeyim. :) Eşim desen, tek ilgi odağı face. Başka da bi yere girmez etmez. Şifrelidir telefonum, bilmediği için açamaz da... Yani dertsizim şükür :) Haaa, anneciğimi düşünürsek, her türlü teknolojiyle yakından ilgili olduğu için, bizim gelinin kaçarı olmaz :D Bizim bile bilmediğimiz platformlarda anneme denk gelmek mümkün :) Kadın kötü değil anacım, sadece fazla donanımlı bilgili ve araştırmacı :D Annem olduğu için bana kendimi dünyadaki en şanslı kadın saydıran yüce varlık! Iyi ki kaynanam olmamışsın. Kaynanam olsaymışın en şanslı olan bendeniz en şanssız olurdum gibi :))) Seviyorum validem seni... :) *Görüyorsa diye eklemek gerek :) )