Ben şimdi öyle sinirliyim ki anlatamam yazarken ellerim titriyor
Cok iyi anliyorum bizdw bir otururken kizim bebekti gece 3 4 5 hic farketmiyordu kizim uykuda hik desr odaya daliyordu pat diye mık dese kapiya yapisiyordu daliyordu iceri kac kere yakaladi allahtan o şekilde görmedi sarılırken filan gördü sadece en son kapiyi kilitlemeye basladim bu sefer laf yapti surat döktü bak bak ben giriyorum diye kapı kilitliyor falan diye kilit bozulmuş meğer bi gece kilitledim gene sabah çıkamadık odadan k.peder kapıyı kırdı mecbur kavga çıktı bu sefer çok kötü ben de yine gelir diye o gece bilerek dekolte açtım bacağımı attım kocamın üstüne sarildim başımı da göğsüne koydum oda sarılmıştı öyle bassın diye bilerek bida da girmedi
ya nasil dengesiz oluyo bazi insanlar oglumun evi her zaman gelirim mantigi var tamam gel eyvallah da oglunun saati belli oluyomu acaba
Ne kadar ayıp birde kapida ne yapıyorlar diye konuşuyorlar miydiSizin em azindan arada kapı vardı Görümcem 2 hafta oncesine kadar da bizimle yaşıyordu afedersiniz biz odamizda beraberken kapıyı defalarca açtı beni defalarca çıplak gördü en son eşim le tartıştım kalkip eşimle olan mesajları okudu terbiyesiz neyse ki iyiki okudu da gitti burda
Keşke tek kynanan geleydi de kapıyı saçın başın dağınık açydın kıkırdaya kıkırdaya anlar utanırdı belki
Kuzum kapiyi niye açtınız hiç olmazsa evdelerdi ama kapıyı açmadı derler. ***** şeyler kime ne ne yaparsanız yapın
1,492,996 soru
24,394,554 cevap
349,615 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın