0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün kaynanamlara gittik çok mutlu oldular. Lavaboya girecektim ışık yanıyordu kim var dedim kayınpederim tras oluyomus torunumu temiz seveyim diye :D Allahım ya dedim yazık havalara uçtular.

Babane deseniz ağladı mutluluktan bende dugulandim baya inşaallah bir daha sikintilar olsa bile kirilmadan halledilir. 

Annem dior kizim ya herro ya merro ya gel git ya tamamen gorusme bu sekilde gidin gidin gelin gelin insanlar senin oyuncagin degil diyor ama oyuncagim olsunlar demedim zatrn ben de bi sıkıntı olunca aramiyor sormuyorum biraz zaman geçince gormek istiyorum napayim. Onlarin da benim de haklı oldugumuz noktalar var su devirde insan kendi annesi babası eşi cocugu ile anlasamiyor yeri geliyor napalim hayirlisi herseyin<3

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
seni bi cozemedim :) bi seviyosun bi istemiyosun annen haklı büyük onlar her zaman senin isteginle gelip gidemezler. istemesen bile esin icin bazi seyleri goz ardi etmen lazim kizsanda katlanman lazim canim. sen isteyince gelecekler sen istemeyince gelmeyecekler doğru değil bu kadarı onlarda kendilerince haklilar bide buyuklerin her soyledigi lafa takılmamak lazim 
tarafından
Takilmamak lazim takılmiyordum zaten hic hatta esim de diyordu ne kadar genis bir insan diye o mu nazar etti bilmem ama doğumdan sonra bana bi haller oldu çok sinirli oldum kil aldırmıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah bi sıkıntı çıkmaz
tarafından
Inşaallah canim sağolasın
0 oy
(586 puan) tarafından
Allah hakinizda neyse onu yapsın kuzum 
tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizin canım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 640 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde zehraTekin (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,376 göst.
22 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensAnnesi6 (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,119 göst.
0 oy
4 cevap 279 göst.

Kategoriler

1,499,424 soru

24,491,408 cevap

357,639 kullanıcı

...