Doğumun Allah nasip ederse 28mayisa geliyor .3haziran da arefe günü Annem gelip kalsın istiyorum doğumdan bir hafta kadar ama bayramda misafirler gelecek diye gider ki sorun değil çok rahatsız olmadığım sürece bende bayramda eşimle yaiz kalmak istiyorum çünkü ben eşim ve bebegimiz o anı yaşayalım tüm gün istiyorum çünkü eşim çalıştığı için bir daha öyle uzun calismamaazlik yapamayacak bayram da ama 5gun kadar falan çalışmayacak .Ama sorun şu ki ablam var Ankara da bekar buraya geldiğinde haber dahi vermez bana müsait mısın diye sormaz .Yarın sana geleceğim der gelir .En son geldiğinde eline kıyafetlerini almış gelmiş burda kalacağım bugün diyor daha önceden sordu musaitte değildik müsait değiliz aslında dedim ama ertesi gün almış gelmiş bugün burda kalacağım dedi bende tamam dedim ne diyeyim.Sorun şu ki bayrama geldiğinde bebek de olduğu için gene emrivaki yapıp bende kalmak isteyecek ama ben istemiyorum .Kurban bayramına kadar başka esim ben ve bebegimle başbaşa geçirecek zamanimiz olmayacak çünkü .Ablamı da kırmak istemiyorum herşeye çok alınır yani amacım onu kırmak değil ya da gelmemesi gelsin başımın üzerinde yeri var ama deiegim gibi bayram 5gun kadar eşim calismayacgi için o hafta yanlız kalmak istiyorum bayramda kimse zaten evimize gelmez kalmaz da ablam hariç
1,488,983 soru
24,338,067 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın