Kızlar eşimin anne babası ayrı ikisi de ikinciye evlendiler babası İstanbul da annesi bursa da oturuyor babasının evli olduğu kadın evde bi not bırakarak evden kaçmış ve kadının 3 tane çocuğu var çocukları bırakmış en küçük kızını alıp kaçmış bide kayınpederini ariyormus kızı da gondericem sana bana ayak bağı oluyor diyomus gorumcem ile konuştuk çocuklar çok perişan durumdalarmis kendi evime cagirdim gelemeyiz okulumuz var diyolar biz gidelim dedim bebeğim var 1 aylık hic durmuyor havalarda çok kotu napicamizi şaşırdım eşimin morali çok bozuk kaç gündür bize karşı davranışları çok kotu sanki ben sebep olmusum gibi bi tavır takiniyor bilmiyorum ya kardeşlerini üvey diye istemiycemi düşünüyor ama öyle düşünmesini gerektirecek bi sebep bile yok ortada çünkü aram çok iyi kardeşleriyle iki erkek kardeşi var aramızda 4 yas var geldiklerinde gayet iyi bakarım çocuklar tesekkur eder annem boyle yemek yapmıyor yenge derler babasını da gayet iyi agarlarim ama bu tavrı ne anlayamadım üstüne de gitmiyorum hatta 2 haftadır sadece sabahları ise giderken görüyorum adamı çok moralim bozuk