Kızlar ben derdimi normal bi şekilde anlatamıyorum yabancıya rahat anlatıyorum ama aile olunca ağlayarak anlatiyorum bu huyundan kurtulamıyorum kimi insan var şakaya vurur söyler kimi gülerek anlatır ben bi olay duyunda yüzlerine söyleyemiyorum dediğim zaman da ağlayarak anlatıyorum hiç sevmiyorum bu huyum7 aglamiycam diyorum ama yine ağlıyorum niye acaba
Aynen ben valla bu huy değişmez güzelim
Hamileler hassas oluyor malesef bende hemen ağlarım
Ben oyle herkese deqlde bi olayi esime anlatirken aqliyorum qenelde esimde aqliom die kizior o kiziyor die daha cok aqliorum:) normlde oyle cok aqlayan biri deqlim helde baskasinin yaninda hic aqlayamiom sinirden aqlicak olursamda hemn kalkip baska yere qider iyice aqlar oyle cikarim :) bitek esimin yaninda aqlamktan cekinmiyorum esimde aqlamami hic sewmior ben aqlayinca deli oluyor anlatacaqm knuyu unutup ben aqladqm icin kawqa ediosss. Ama gozyasi bayanlarin eslerine karsi kullandqi en quzlu silahidir bence. En azndan benim esimde oyle.
bende oyleyim sinirlenincede ağlıyorum. sinir oluyorum bu huyuma
Canım sıkılıp moralim bozulunca ben de çok ağlarım. 2016 da ağlamam durmadı psikatriye gittim tedavi gördümilaç tedavisi ... Beterin beteri var takıntı yapma . Çok sık oluyorsayardım al derim. Yardım almayınca daha kötü oluyor Yardım alınca bayağı rahatladım ben
Normal de de boylemiydiniz yoksa hamile misiniz şuan
Genelde hamileyken oluyor duygu değişimi olabiliyor
Bende oyleydim eğer çok çok canımı yakan bişey olmamışsa ağlamam ama aglicak derecedeyse aglayarak anlatirdim derdimi şimdi öyle değil gamsizlastim yaşaya yaşaya
407,250 soru
12,224,281 cevap
36,825 kullanıcı