Canım benimm... Herkesin bi derdi var durur içerisinde. Görgüsüzlük yapan, düşüncesizce adımlar atan ne kocalar ne kayinlar ne görümceler ne gelinler görmüştür herkes. Mesela bizim ailede de görümce benim. Ama geline Çat kapı gitmem. Bilirim, hamile kadın. Hem de ikiz gebelik. 5,5 aylık oldu neredeyse ve ben 7,5 aylık halimle onun kadar belli etmiyorum hamileliğimi. O derece yani, düşünün. Eh çocuklar doğunca da durumu ortada olacak. Evi dağınık olacak haliyle. Bırak kendine bakmayı eve bakmayı bebeklere zar zor yetecek. Kardeşim çalışıp duracak. Ki gebiş olmasaydı bile hoşuna gitmeyen şeyleri bildiğim vakit, kimse kimseye bunu yapamaz hakkı yok. Eh bunu hak bilirse insan kendinde, yarın öbür gün de kendisi Yaşar benzer bi durum. Ve ses çıkaramaz ben de etmiştim diye. Kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapamam Allah var yukarıda.
Eşimle beraber telefondaki aile gruplarında yazarız bi plan yapacaksak... Müsaitler mi sorarız. Ona göre çağırırız yada onlar da soruyorlar mesela. müsaitsek tabii gideriz. Değilsek de nedenini belirtiriz kibarca. Bizim aile böyle. Ama başkaca sorunlar yok mu? Elbette var. Dedim ya yorumun başında, herkesin bi derdi var durur içerisinde... O misal:) Hepimiz sinanacagiz elbet şu imtihan dünyasında. Dua, dua ve sabır...