0 oy
578 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (227 puan) tarafından
Öncelikle günaydın  cnımı cok sıkıyorlar anltck kimsem yok ön yargı ile. Karsılmayın nolur pazar gün eşim calısoyor ve ben esimi aradım biriyle konusyor dedi kpttım geri dönr diye bkledim baya sonra döndü nese işi vardır dedim aradı nbn fln demedn abam gil gelecek dedi bende niye gelecekler sen yoksun dedim enişte abamı borakacakmış vs dedi iyi tamm 12 gibi aradı bkledim gelmedi 3 kdar o arada kuzenmin karsı aradı akşm yemege bura glin dye bnde esimi aradım aban gil gelmiceklerse kuznm gile gidelim aradılar dedim vay efendim misafr gelecek dedim ya ne sokagı aran sen seni niye arıyorlar vs diye bsgıröaya başladı bende dedim ki gelmiceklerse gidelim dedim ne var annem ablam gilde gelecekmiş dedim bekle bakıyım misafr gelecek ara gelmicez de vs bagırdı bende sinirlendim bende kızdım bu sefer sennn aban gil senn evde olmadıgını biliyorlar neden beni aramıyorlar hadi benm işi var hadi biri geldi hadi sana bişiler hazırlıyom neden beni aramıyorlar neden bana sormuyon diye tartıştık görmcemi aradım abla gelmiyormusunuz hani ona göre bn plan yapacm dedim gelecez dedi esim o arada tekrr aradı sen git bn kalırım abam gile ben bakarım yemek hazırlamanın zoru fln dedi oysaki ymk konusu acılmadı bile sonra geldilr bişyler hzrlarkn öbr görümcmde geldi herzmnki gibi atladı herseye aramak sormk bile yok cat kapı bnde az yptım ymegi nese büyügü yardım etmedi ama eder gibi yaptı en azından kücügü cat catı yapn hic klkmadı bile yedik ictik kldırdık ama bn hizmt etmkten bişi yiyemedim cocukla ugrasmktn bana aytmadılr bile bitmiş ymek olabilir ev sahibiyim eşim dedi hadin yiyin fln dedi kücügünn kocası ortagım sen bnm karının agzına göre hazırlamamıssınız ki biz özdekler vs ileler le yeriz dedi nasıl sinir oldum k.b elimzdeki oln imkanlar dedim siz bize yapın bende sizden ögrenyim size yapıyım dedim ama nasıl sinr oldum cay meyve bi kere mutfga geldi ebim sobalı haliyle mutfk soguk ayyy nasıl soguk dondum fln dedi sinir o gün böle gecti ama delirdim k.b uzun oldu ama pazar günnden beri delriyorum anlatacak kimsem yok o yüzden bura yazdım tekrr k.baknayın

16 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Inan kuzum anlamadım  cok detaylara  gidince  konu amacini aşıyor  tatlım  bilgin olsun  
(227 puan) tarafından
K.bb pek beceremm noktalmaa işaretlerini bide snrle yazdım
(4,876 puan) tarafından
Diyor ki kocası aramış ablam gelecek haberin olsun die arkadaşta seni neden arıyorlar beni arasınlar belki müsait değilim demiş. Sonra bakmış gelen giden yok kadının kuzeni aramış akşama yemeğe gelin diye anası ablası da gidecekmiş eşini arayıp ablan gelmeyecekse kuzenime gidelim deyince adam bağırmaya başlamış. Görümce ler geliyor yemeğe
Görümcenim kocası da karımın ağzına layık yemek yapmamışsınz demiş kadın hem yemek yiyememiş hem soğukta hizmet etmiş birde beğenmedikleri için sinirlenmiş bu kadar ☺️☺️
tarafından
Tebrikler :)
Vallaha anlamamıştım iyi anlatmışsın
tarafından
Bide küçük görümcesi habersiz çat kapı gitmiş yemek az olmuş buda benden olsun :D
tarafından
Hahahaha ittifaka bak :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tek anladığım ablaya aba dediğiniz :)

(227 puan) tarafından
Neden anlaasılamdım ki
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Alsın abalarinı onlarla yaşasın senin koca. Bi tanede bende var ondan delirmemek elde değil. Böyle adamları evlendirmeyin ya eğer böyle olduğunu bilseydim bastan aşağı altından olsa evlenmezdim. Onlarınki aile bizimki değil zaten biz onları atıp geldik. Onların ailesini el üstünde tutmamız gerekiyor. Kusura bakma iş kocada biter benim sana tavsiyem fevri davranma aksine kocana çok iyi davran onlara çok iyi davran hizmetini yap onlar gittikten sonra yavaştan tatlı tatlı iğnele. En azından ben onlara iyilik yapıyorum onlar bana böyle yapıyor dersin zamanla gözü açılır belki kocanında. Şuan ben bu şekilde yapıyorum azda olsa bi ilerleme var şükür 
(227 puan) tarafından
Cnm onuda. Yaptım bnm koca anlamıyor ki
(4,103 puan) tarafından
Mervebcrgoglu ne güzel anlatmşsn hakketn byle adamları ewlendirip basimiza bela etmeyin ya  aileye gelince onlarinki ailede bizimki kabak sanki
(1,251 puan) tarafından
Hiç sorma canım. O kadar çok sorun yaşadım ki. Bi kadının hayatındaki en önemli şey doğum yapmak bence ben ne doğumumdan bisey anladım ne lohusalığımdan. Resmen ben hariç herkes lohusa depresyonuna girdi :)
(4,103 puan) tarafından
Valla ne desen inanrm bendede var ayni durum :(
0 oy
tarafından
ayy böyle seyler duydukca iyikj evim kucuk sobali iyikj herkrse messfe koyduk istemiyorum dedim diye seviniorum valla
(227 puan) tarafından
Bnm evm de kück sbalı amma tine yine gelyrlar bas edmiym gelbilrle ama pazaar pazar ymegi. Bbna atmalarna gerk yok
tarafından
kiz sen niye boyle yaziyon anlaşılmıyor hic :))) simdi ne dedin anlamadım kj
allahdan benim esim de misafir sevmez oda istemiyor bende o yuzden kimse gelmiyor bize hatta kaynanamla arkali onlu oturuyoruz her zaman birileri gelip gidiyor ben yine gitmiyorum
(227 puan) tarafından
Ah bnm. De öke olsa ara ara gelseler tatlı talı ne var
tarafından
bana ara ara da kimse gelmiyo :)) bi kaynanam kayinbabam var onlarda ben yrmek yapip cagirirsam ayda bi oda yani
0 oy
(160 puan) tarafından
canm benmkilerde beni aramaz cocugun ismini koymuştuk eşimle  ablasi aramiş baska isim demiş bana 1 ay kala dedi eşim aradim kizdim bnde kendine sizene isminden diye falan falan boşver
(227 puan) tarafından
Bboşveremiyorum ki ck üzrime geliyorlar
0 oy
(353 puan) tarafından
Canım benimm... Herkesin bi derdi var durur içerisinde. Görgüsüzlük yapan, düşüncesizce adımlar atan ne kocalar ne kayinlar ne görümceler ne gelinler görmüştür herkes. Mesela bizim ailede de görümce benim. Ama geline Çat kapı gitmem. Bilirim, hamile kadın. Hem de ikiz gebelik. 5,5 aylık oldu neredeyse ve ben 7,5 aylık halimle onun kadar belli etmiyorum hamileliğimi. O derece yani, düşünün. Eh çocuklar doğunca da durumu ortada olacak. Evi dağınık olacak haliyle. Bırak kendine bakmayı eve bakmayı bebeklere zar zor yetecek. Kardeşim çalışıp duracak. Ki gebiş olmasaydı bile hoşuna gitmeyen şeyleri bildiğim vakit, kimse kimseye bunu yapamaz hakkı yok. Eh bunu hak bilirse insan kendinde, yarın öbür gün de kendisi Yaşar benzer bi durum. Ve ses çıkaramaz ben de etmiştim diye. Kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapamam Allah var yukarıda. 

Eşimle beraber telefondaki aile gruplarında yazarız bi plan yapacaksak... Müsaitler mi sorarız. Ona göre çağırırız yada onlar da soruyorlar mesela. müsaitsek tabii gideriz. Değilsek de nedenini belirtiriz kibarca. Bizim aile böyle. Ama başkaca sorunlar yok mu? Elbette var. Dedim ya yorumun başında, herkesin bi derdi var durur içerisinde... O misal:) Hepimiz sinanacagiz elbet şu imtihan dünyasında. Dua, dua ve sabır... 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bence eşini deyil seni aramalıydılar çünkü evde olan sensin ki yemeğe geleceklerinide söylemeliydiler eşin yalnış yapmış canım sana karşı
(227 puan) tarafından
Tabi cnm  bide her zmn böller gündüz oturmaya gelecek olsalar bilee esimi arrlar düşün
(1,818 puan) tarafından
Saçma sanki evde oturan eşin miş gibi
(227 puan) tarafından
Yani orası ole esim yemek hazırlayacakmiş gib vs
(1,818 puan) tarafından
Sakin kafayla konuşmayo dene bi cnm
0 oy
tarafından
 o kadar karisik ki inan anlayamadim 
0 oy
tarafından
Eşin Bi manyak görümceler ayrı manyak görümce kocası tam Bi öküz yapılan yemeğe bile laf etmiş 
(227 puan) tarafından
Aynn öle de işte anlayıdın icin saol
tarafından
Allah sabır versin anlayışsız eş çok zor ya
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Bisey anlamadim ki
0 oy
tarafından
Esin seni arayip ablamlar gelecek diyor. Sen aradan saatler gecince gelmeyeceklerse kuzenime gidelim diyorsun. 

Gelmeyecekmisiniz die esin eesin nasil sorsun ki o gun artik ona plan yapilmis kuzenini katarak sen hatalisin. Kuzenine bugun gorumcemler gelecekmis baska zama demeliydin.. gelselerde gelmeselerde 

Sen gorumceni istemezsen kocan kocan neden senin kuzenine gitmek istesin ?

Habersiz geldikleri icin ne bukurlarsa onu yiyecekler iki kisiye yeten uc uisiye de yeter yeterki gonuller bir olsun. 

Yardim etmedilerse sen de onlara gittiginde gittigi gibi oturursun buna takilma. 

Esinle yok yere tartismissin canim
(201 puan) tarafından
++++++++
0 oy
tarafından
Hic bisey anlamadim
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Yazdığından bişi anlamadım valla hatalı yazmışsın hep
0 oy
(201 puan) tarafından
Yani kusura bakmayin ama bizde eslerimizden ailemizden bir kisi dahi gelse mukemmel davranmalarini istiyoruz ama onlardan biri gelince kavga kiyamet cikiyor. Bu biraz ayip degil mi esimize karsi?

Ha seni aramis ha kocani aramis zaten biri gelecek olsa kocan biliyor olur musait degiliz der. Plan yapilmasina ragmen sen hala kuzenini isin icine katinca esin tabi kardeslerini istemedigini anlar ve sinirlenir. Bu sana yapilsa sende sinirlenirsin.

Yardim etmesinler ilk defa misafir agirlamiyorsundur bugunde boyle olsun de gec. Imkanimiz bu bilmem ne esini kucuk dusurmekten baska hic birsey degil azcik dusunceli olun sonra eslerinizin anlayisli olmasini bekleyin. Inanin mutfak soguk sobali ev diyorsunuz herkes sarayda yasamiyor.

Annen gelse mutfak soguk diye sizlanacakmisin yok o zaman esinin ailesinide ailen gibi belle. Bence siz birazda kuzeninizdeki muhabbeti kacirdiginiz diyede sinirlendiniz.
(227 puan) tarafından
Ben sızlanmadım görümcem dedi soguk burası diye bide bana sormaması degil problem habersiz gelen görümceme bide yaptıklarınpatavazlılık bide bi pazar gelmeseler digerinde geliyorlar
0 oy
tarafından
Başkasının yorumunla anladım canım. Eşin ablasıda olsa anneside olsa sana sorarak eve davet etmeli sonuçta evin herşeyını sen ıyı bılırsın ayrıca gorumcenın kocasının patavatsızlığını eşin tersleyerek cvp verebilirdi agzına layık olan yere gıdın dıye sıkma canını eşinede bir daha plam yaparken sana sorması gerektiğini hatırlar
(227 puan) tarafından
Her zmn hatırlatıyorum ama anlamıyo canım sürekli aynı seyi yapıyor esim cvb vermedi ben cvb verdim enişteyede
0 oy
(422 puan) tarafından

Okudum v anladim;)

Canm simdi abalar gelcek ama sn arayip dionki gelmicekse bn gidim esinde hakli olark kizio 

Gorumceninde mutfa gelip souk demesinde bise yok bnc laf olsun die diebilir 

Eniste beyde sacmalamis ama snd guzel cvp vermissin

Gorumcelernde yardim etmiosa etmesin bosver snd onlarda ole yaparsn zatn cocun var 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
30 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.ce (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 222 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 268 göst.
9 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 388 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde YeniiiAnneee (218 puan) tarafından soruldu

410,708 soru

12,357,943 cevap

41,201 kullanıcı

Kategoriler

...