Kızlar patatesli kroket yaptım çayını kapan gelsin
Malzemeleri 3 yumurta 1 çay kaşığı karabiber Tuzunu tadına bakarak ayarladım 1 çay bardağı sana yağ yada tereyağı 7 buçuk yemek kaşığı un Yarım kaşar peyniri bende büyük boy vardı ziyan olmasın diye bol kullandım 1 paket galeta unu Yapılışı Patatesleri haşla suyunu süz iyice pütürsüz olana kadar ez üzerine 2 tane yumurtanın sarısı 1 tane yumurta tam olacak şekilde ekle daha sonra Karabiber istediğin kıvama gelene kadar tuz ekle elini yapışmayacak kadar katılaşınca ya kadar un ekle Ben yedi buçuk yemek kaşığı un ekledim kıvamı Gayet güzeldi bu arada tuzunu yine kontrol et yoğurduktan sonra elini suya batırarak parçalar koparıp yuvarlak şekilde aç biraz hamuru kulak memesi kıvamında oluyo bişey olmaz kaşar peyniri koy kapat elinde yuvarla ben kaşar peyniri şerit halinde kesip fazla kalın olmayacak şekilde ayarladım sonra tekrar kapat uzunlamasına yuvarla galeta ununa batır bol yağda kızart Afiyet olsun
Bizim cayimiz yok rahime az bi bardak ver hayrina
Anaaammmm bende istirem bende
Çok güzel görünüyor aseresim geldi
Birileri çay mi dedi
Cok güzel görünüyor ellerine sağlık
off rahime ne diyim saana kiz masallah hamarat bacim bende bikez yaptim bundan dahada usendim yapmaya valaa hafta sonu deniyim bebe durursa
Kiz harika görünüyor ben tavuktan yapmıştım cok güzel oluyor ellerine sağlık tatlısko
1,486,291 soru
24,299,155 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın