Bazı erkekler öyle canım Benimki de öyle double ekran almış 400 liraya şoka girdim fşyatı duyunca Şimdi başka teyp almış Jantları değiştirmiş
Arabamızın değeri artıyor diyor bende artık bir şey dememeye karar verdim Sadece araba ilgisi var gezmesi etmesi yok
Her güzelin bir kusuru var iştee
Canım bak burda neler okuyoruz her gün milletin eşi parayı savuruyor ve kimin nereye harcadığı belli değil karıya mı kıza mı? Belli değil.
Ama bak eşin arabaya kafayı takmış en azından nereye para harcadığı belli ne yaptığı belli. Sen istediğin kadar çırpınsanda o adamı bu sevdadan vaz geçirmessin bu yüzden bu duruma iyi yanından bak en azından paranın gittiği yer belli. Borç ödenir gider sıkıntı yapma eğer ki seni açta açıkta bırakmıyorsa eşine böyle davranma hatta ona katıl onunla birlikte arabalara bakın birlikte güzel olan parçalar seçin. Çünkü inan birsürü adam var karıya kıza para yediren karısı 3 kuruş isteyince vermeyen çok adam var.
Hem arabanız bu şekilde değerlenir
Küçükken araba sevdası varsa eşinin aldıktan sonra daha kıymetlidir onun için hep yek vardıya o geldi aklıma kızımm benim sana uzanan elleri kırarım sen benim bitanemsin hahaaa
1,491,951 soru
24,378,877 cevap
348,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın