0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ikizlerle hic bsy yapamıyoruz gun icinde annem geliyo 2 dolmus degistiriyo kadın en az 40 50 tl para veriyo haftada 2 gun gelir aksam 5 de doner kaynanam asagimda keyfi yeterse cikar yetmezse yukarda ölelim isine gelmedi mi doguran kısrak ceksin cezasını der hamile kalmadan önce sıra sizde sende yok mu die laf carpmaları biliyodu bilen bilir arada anlatiyorum cok doluyorum konusabildigim kimsem yok o yuzden arada yaziyorum hakkinizi gelal edin neyse bayadir buralarda hava buz yagmurlu 3 haftadir pazar gunleri evdeydik esim annemlere birakti soguk diye orada oturduk cok farkli sanki kaynanaminda isine geliyo tabi kadin kis geldimi kovayi civi gibi odunlari caka caka hazirlayip yakiyo odun derdine dusuyo bi kez dustu ayagini kirdi amelyat oldu gitme deneyide dinlemiyo esimde gonlu olsun die her pazar oduna gidiyolar delirmek uzereyim size bahceyi bi atsam heryer odun hayla topluyo deli gibi bugunde hava guzeldi bende babam tek evde babami getirelim kahvalti yapalim sonra ben piknik istiyom hava guzelken cikalim dedim bana gelmis odun bulmaya gittikleri yeri soyluyo hadi ddim neyse seslenmiyeyim anaa bi bindim arabaya annesi cekmis cizmeyi kapamis agzini yuzunu yazmayla oduna hazir ve nazir elinde kovasi cuvali delirdim sinirden gittik atesi yakti esim ben kizlari saldim yere biri yuruyo biri yuruyemiyo yada kaynana odun buluyo zor bela cagrdik oturdu yedi hadin hadin gece kalmiyalim diye kaldirdi megersem giderken dura dura odun bula bula gidicekmisjz bende sevindim yemyesil yer oh diye bindik arabaya ikizler uyudu tam esim durdu surdan bakalim azda gidelim die kiz kaynanann kucaginda uyuyo lop lop haraket etti cocugun ayaklar on koltuga dikildi yatiriyo sozde cekti cevirdi uyancak anne yavas ddim yok lap lap hayla cekti cekistirdi bende kizdim esim inmisti babamla o sirada arabanin kapisini actim disina vurdum seslendim o napsin gelmesin ben yatirayimda gideyim die birakti ***** yumuk cocugumu gitti tabi o kapiyi kapatmadan uyandi onun sesine digeride uyandi tek basima braksam dusucekler kapiyi acsam kapatamiycam arka kapilarin cam otomatikleri calismiyo delirdim soyle eve geldik beni yukari cikarttilar onlar asada ugrastilar cikti esimle babam yemek yedik cay ictik simdi esim babami birakmaya gitti ben gene ikizlerle yanlizim ortalikda yok isin kotusu ben ondan medet umdum huzurlu bi gun gecirmek istedim bi arkadas grubumuz var bizle 4 cift toplam 6 cocuk cafeye gidelim irmak kenari yuruyus yapariz parka gotururuz cocuklari diye aradilar yok demistim eve geldim tam delirirken bi baktim durum paylasmislar gulup egleniyolar bende arabada iki kolumda iki cocuk off hatrladikca bile deliriyom hep boyle oluyo hic bsy yapamiyorum yapsamda tat alamiyorum ömrümü yemisim gibi yaa :'(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok uzundu canım taamamini okuyamadim ama başlarran anladigim kadarıyla sıkıntıların var Allah yardımcınız olsun sanada bebeklerina bakmakta kolaylık versin inşallah
tarafından
Insallah canım amin
-Reklam-
0 oy
(11 puan) tarafından
Canım benimde ikiz bebeklerim var 1 yaşındalar şuanda yürüyorlar ben seni çok iyi anlıyorum 7 ay kaynanam benimle kaldı yardımi dokunduğu kadar zararı da dokundu. Neyse beni boşver canım burada eşin de hata var seni düşünmesi  senin psikolojini düşünmesi lazım anlat ona ben hiç iyi değilim de ne sıkıntın varsa ama güzel bi dile sakince anlat sana yardım etmesi lazım. Ben eşime bütün psikolojik durumumu anlattım beni çok iyi anladı ve bana yardım ediyor bana vakit ayırıyor biseyler yapmaya başladık sende konuş eşinle anlat derdini 
(11 puan) tarafından
ALLAH yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum ama elimden sadece dua etmek geliyor senin için RABBİM eşine helal bol kazanç nasip etsin kısa zamanda  esin seni daha iyi anlaya bilsin RABBİM sana da güç kuvvet bol bol sabır ve sağlık versin. İkizlerinden biri yürüyemiyormuş o da yürür kardeşinin yürüdüğünü gördükçe o da yürür benimkiler öyle olmuştu diğerı yürümeye başlayınca ötekisi de yürümüştü. Aileyi ayakta tutan annedir baba toplayıcı anne bağlayıcı ve tutucudur bizim yükümüz çok ağır canım İNŞALLAH bunlarda geçecek sabır sadece dua ve sabir .
tarafından
Suan agliyorum cunku az once kizima vurdum ayakda uyuyo ama bagriyo durmuyo yetisemiyorumbeynim ugusuyo artik biktim ya allah affetsin evlatlarimla sinamasin artik bittim
(11 puan) tarafından
AMİN canım sinirlenince la havle vela kuvvette illa billahil alihil âzim de çocuğuna vurma çok sinirlenirsen git yere vur v duvara vur elini öyle sınırını boşalt ama çocuğuna vurma o seni hiç anlamaz çünkü çocuğunun da psikolojisini bozma ömür boyu uğraşırsın yoksa ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
tarafından
Deniycem canim cok sagol allah razi olsun allah hepimizin yardimcisi olsun
(11 puan) tarafından
AMİN canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 343 göst.
27 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 931 göst.
0 oy
38 cevap 1,398 göst.