seni o kadar iyi anlıyorum ki buna benzer satırları ben de gunlugume yazmıştım..Ulke babında olmasa da kültür çatışmasını ben de yaşıyorum batidan doguya gelip 2 sene olacak olmasina ragmen hâlâ kendini her an kalkip gidecek bir misafir gibi hissetmek bulunduğumuz yere ait hissetmemek en buyuk sorun zaten biliyorsun aidiyet duygusu denen şeyi .. o olmadi mi bunalıma da girersin yasadigin yerdeki en ufak bi sorunu gozunde büyütüp nefret duygusunu fazlasiyla büyütebilirsin de .. Aslinda ikimiz de biliyoruz ait oldugumuz yerlere donmemizin sadece bizi ilgilendirmediğini bu yüzden alışma evresi denen şeye ayak uydurmaya calisiyoruz basarili olabiliyor muyuz ? bunlari yazdığımıza gore hayir.. sadece anı gecirmeye calisiyoruz gercek hayatimizi bi kac seneligine askiya aldığımızı varsayiyoruz lakin hayallerle kendimizi avutmak yerine şöyle bir kendimize gelip yaşadığımız yerlerin guzel taraflarini da keşfetmemiz gerekiyor öbür türlüsü hayati kendimize zindan ederek tukenmemize sebep olur beynini neye yönlendirirsen onu basarmak icin calisirmis bak atiyorum sana resimli bir söz o zaman ne demek istediğimi iyi anlayacaksin
Kız giderken benide al buralarda yalnız başıma koma
1,491,319 soru
24,370,152 cevap
347,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın