0 oy
546 göst.
Aile kategorisinde (5,273 puan) tarafından
Dun eltim dogum yapti onlara gittik ksynanamda orda koyden gelmis buyuk eltimde 1 ay once dogurdu bi oglu var Allahım bağışlasın bnmde 5 aylik kizim var tek erkek torunu bnm sutum azaldi mama vermeyin tutmaz seni diye diye almadk buyuk sozu dinleyelim dedik dun dogum yapan eltimde ayni bnm gibi bebegi doymaz diye mama veriyim demis izin vermemis ama erkek torununa ha bire mama veriyo gelissin buyussun diye kiz torunlarina oyle degil ama bildiginiz ayrimcilik var cok sinirlendiriyo bni uzun oldu hakkinizi helal edin icimi dokmek istedi 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
onu niye dinliyrosunuz acsa bebek vereceksiniz tabi
(5,273 puan) tarafından
Ilk bebegim dinliyim dedim ama kotu niyetliymis kadn yeni anladm
-Reklam-
0 oy
(7,613 puan) tarafından
Ne güzel işte kızlar daha organik besleniyor :) 
(5,273 puan) tarafından
Oyle tabi ama ayrimcilik yapiyo cocukta gayet kilosu iyi şişirmeye calisiyo
0 oy
(69 puan) tarafından
Nereli kayınvalideniz

Genelde doğu tarafı erkek çocuğa düşkün oluyor derlerdi o yüzden sordum

Hiç sevmediğim şey ya saçmalık 
(69 puan) tarafından
Eşim de ağrılı
Siz neresinden ☺️
(5,273 puan) tarafından
Taşlıçay canm ama istanbuldayiz biz kaynanm agrida yasiyo
(69 puan) tarafından
Anladım cnm bizde Doğubayazıt benim de kayınvalidem falan köyde ben İstanbuldayım
(2 puan) tarafından
Bende ağrılıyım
(69 puan) tarafından
Sen neresinden
0 oy
tarafından
Yav ona ne ki mama vermişsin süt vermişsin ac mi otursun çocuk oturabiliyorsa kendi otursun ac acına bakalım ne kadar dayanacak vebal almaya ne meraklı millet 
(5,273 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sorma kiz torunlarina oyle yapiyo ilk erkek torunu diye kafayı yemiş
tarafından
O az ötede yiye dursun herkes kendi çocuğundan meshul senin yavrun ac kalıyorsa yarın bir gün mahşerde senden hesabını sorar ağzı yok dili yok dert anlatamaz açım diyemez tokum diyemez bir şekilde mecbur derdini anlayıp çare olacaksın sütün yetmiyorsa mecbur takviya edeceksin öyle koz erkek ayırmak cahiliye döneminde kaldı hem yanında da değilmiş kayinvaliden he hi de geç bir daha da mama verme onu verme bunu verme derse vebaline çok merakından anneciğim buyur vermedim ac otursun çocuk ama mahşerde an ki değil seni bulsun de
(5,273 puan) tarafından
Haklisin canm bi daha onu dinlersem bn ne oliyim
tarafından
Büyüktür yine saygıda kusur etme ama bazende dinlememek lazım ben kayinvalideme kayınbaba saygısızlık etmem sözlerini dinlerim ama illaki yap dediklerini yapmak zorunda değilim herkesin doğrusu kendine
0 oy
(1,640 puan) tarafından
 eğer sütün yetmiyorsa mecburen vereceksin yazık günah çocuğa 
0 oy
(179 puan) tarafından
Niye dinliyorsun ki annesi sensin en iyisini sen bilirsin ben ilk dogdugundan beri mamayla besliyorum emmedi beni oğlum kimsenin aklina da ihtiyacimiz yok şükür kuzum dinleme ver mama 
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Bnm esimin babannesi de erkek sevdalısı evime görmeye geldiler kızımı kucağına bile almadı erkek olmadığı için. Birde gelmiş neyse artık diğer çocuklar erkek olur bir düzüne de erkek yaparsınız diyo
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Bu ayrimcalik herkeste var cnm bis ver takma kafana onun için kendini üzmeye değmez senin çocuğun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun kızı oğlanı yok ciğer sonuçta benimde ilk gebeliğim kaynanam gilin ilk torunları erkek olcak allah kısmet ederse kaynanam orda burda diyonuz bir tane atlet bile almam diyo bana gönderme yapiyo ne ymiş ilk çocuk anneme düşermiş hepsi isim  konusuna gelince kendileri araştırıyor kayinbabamin adını koyuyo bende onlara gönderme yaptım benim çocuğuma bir atleti çok gören kişiler çocuğumun ismine de karisamaz anneannesi karışabilir dedim bu lafım çok zoruna gitmiş pislik kadın ona karşı çok kinim var ama elimden bisi gelmiyo allahima haval ettim rabbim herşeyi görüyo 
(2,577 puan) tarafından
Tam benim kafadansin. Benimkide 5. Torun digerlerinin ismi hep refikle başlıyor. Kayinbabamin adı. Refik Muhammed Refik Mustafa Refik Eymen diye bunada Refik Efe dediler. Çok beklersiniz dedim
(1,403 puan) tarafından
Kendileri diziyi kendileri tesis koyuyorlar gerizekalilar nekadar sınır oluyom boyle insanlara ben diyorum kayın babamın adı recep muhammed recep koymak istiyom diyorum eşim diyo onların musadesini alalım önce bir diyo benim müsaadeni aliyo onunkini aliyo tüm acıları onlar çekecek sonuçta allah hepsini bildiği gibi yapsın
(2,577 puan) tarafından
Hiç taviz verme bacım tepene binerler ben öyle yapıyorum benim çocuğum benim kararım.
0 oy
(820 puan) tarafından
Tovbe tovbe dinleme sende ozaman canim benim ayirdim yapanda bir kadinya en cok tuhafima giden o benimde:(
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Erkek torun olunca başları göğe eriyor ondandır. Ay deli oluyorum ya bu kız erkek ayrımına
0 oy
tarafından

Bu erkek cocuk düşkünü insanları zaten anlamiyorum ,

Her çocuk çocuktur , aynı koşul ve şartlarda buyumeli...

Nasil bir saçmalık bu Allah aşkına yaa :angry:

0 oy
tarafından
Bu erkek torun ne kadar ikiside aynı derece sevilir dense bile yalan çünkü erkek torun kız toruna göre biraz daha fazla sevilir 
(5,273 puan) tarafından
Canm ikiside oglunun canı cahilik diyorum baska da bisey demiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 145 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Evaeva (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 398 göst.
6 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 362 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,299 puan) tarafından soruldu