durumunu bilmiyorum.canim .. ama hadi intihar ettin diyelim kurtulacagini mi zannediyorsun sen o dunya oyle bi dunyadir ki cekecegiz azap izdiraplarla o kadar pismn olacaksinda geri donemeyeceksin .... Allah sen xanima kitdin diye sana oyle bir azap oyle bir izdirap tattiracak ki Yarab beni geri gonder dunya vektigim sikintinin kat be kat fazlasini ver raziyim dersinde donemezsin ... unutla rabin kuluma kaldiramayachi yuku yuklemez ...... surwkli ya sabir cwk seni rahatlatacak videolar falan dinle ....... youtune de bir suru var bende o noktaya gekmistim Ki youtubede biri cikti karsima allah ondam razi olsun kerem onder hoca o kadar guzel seyler anlatiyor ki....... biraz swnd eonu dinle inan bana gogsun genisleyecwk kalvbin ferahlayacak aglayacaksin ,oturup aglayacaksin,secdeye kapanip Ahlayagacaksin derdini rabbine arz edeceksin rahatlayacaksin nefes alacaksin ya rab hamd olsun diyeceksin ... intihar imani zayif kisilerin dusundugu tek seydir ama uinutmaki intihar kurtulus yoku degil ancak ve ancak felaketin basidir ..... Rabbim ne derdin varsa ne yukun varsa bian once sirtindan alsin onseallah .... bi omur bu sekild esurmez unutma elbet bi gidisat degisecektir o zamanda rabbim sukurler olsun ki bu sinavimi da atlattim diyeceksin.... rabbim yar ve yardimcin olsun canimnn