Allh canini almasin nedense cok güldüm gozumun onune geldi komik anlatmissin..kiz valla herzaman alma niye biliyonmu allh korusun bak suan devir cok bozuk kiz cocugudur gider yalan yanlis konusur cocuktur ne bilsin aklina geleni soyler sikinti yasarsiniz.ne bilim artik kimse kimsenin cocugunu sevemiyo kafasini elesen taciz etti derler.öpup sevemez insan eskisi gibi.hakli olarak bu cocuk istismarlari cok cogsldi artik herseyi oraya yoruyu millet.yada bi kazayla bsey olur milletin cocuguna al basina belayi.
Bende aynen boyle dusunuorum. Benimde basima geldi bu tarz bisey bi kac sene oncesiydi ozamanlar bekardim uzak akrabalardan biri amcamlara oturmaya geldi aksam uzeri ben annem bi kac kisi daha parka gitmek icin hazirlandik onlarada soyledik belki gelmek isterlsr diye mevsimde yaz gelmiceklerini soylediler kadinin iki de kizi var ama onlari goturmemi istedi benden ben goturemicemi soyledim hatta emanetten korkarim dedim sen geliosan gelmiosan alamam dedim kizlari zaten cok yaramaz ayrica cocuk bu ne yapacagi belli olmaz parkta hersey olabilir bundan sebep darilmisti bana
Ya haklısın tabiki,
Bir ara bizim burda kadın hastaneye gitmişti 4 yaşında ki kızını komşunun evine birakmisti kız gidip kendini elektriğe vermişti kız ölmüştü , ay herkes o kadını suçladı yok bilerek çocuğu elektriğe vermiş bilerek yapmis diye,
Vallah insan korkuyor annesi yanında olmadan küçük çocukları eve almaya ...
Walla yadırganlar olabilir ama ben 3.5 yaşındaki kızımı alt kattaki babaannesi ne yalnız yollamiyorum..
Komşu hakkında ne düşündüğümu söylemee gerek yok galiba
1,488,141 soru
24,325,838 cevap
345,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın