Evime geleni gideni gelmeyeni takip ediyorlar ya neymiş kaynanan görümcen niye gelmiyorlar mış
Neymiş annem niye hep bizdelermiş
O diyenleri biliyom bn ya bu ne kimene ki evimden gelenden gelmeyenden kim oluyorlar ya okadar sinirliyim ki şuan hepsinin kapısını çalıp kavga edesim var ama kızı tek bırakamıyorum
Konunun aslı bu kızlar
Geçen gün aidat vermek için yöneticinin evine gittim kapıdan veriyorm hep evlerine kimsenin bugüne kadar girmedim o gün ısrar ettiler girdim evlerinde Bi büyük teyze var o evin babaannesi dedi ki annenler memlekete gittimi yok dedim yaza gidecekler kaynanan görümcen niye gelmiyor sana dedi kaynanam hasta ameliyatlı araba olmazsa gelemiyor görümcemde çalışıyor dedim
Bi kaç ay önce yan komşum kardeşime demiş ki hep buradasınız diye
Bugün annem bize geldi yemek yapmış banada getirdi biraz dünde bnm dışarıda işim vardı diye annemi çağırdım kıza baktı her neyse dün yöneticinin oğlu gördü bugünde görmüş anneme demiş ki hergün buradasınız hayırdır diye annemde sanane demiş bn bütün bunlara rağmen sustum bugun patlayacam artk
Kimene ya vallahi kapıma kim geliyorsa takip mi ediyorlar bn kendi adıma söylüm bakmam bile kimsenin kapısına gelene gidene ya
Uzun oldu kızlar kusura bakmayın helal edin hakkınızı ama dolmuşum ya Bi akıl verin bana şimdi napaym gidip söyleyim mi kimene diye yoksa evde oturayım kocam gelsin onun başını mı yiyeyim