Kayınvalidenizi ve kayınpederinizi seviyomusunuz
Ikisinden de NEFRET EDIYORUM
İkisinide çok seviyorum ve bu bir gerçek
Evet ikiside çok iyiydi allah izin verirse doğum yapmaya kaynanam gile gidecem
Ikiside vefat etmis canim tanimiyorum
Evet seviyorum her ikisini de. Bu güne kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür. Bi sıkıntım olsa kendi annemden önce kayınvalidemi arar anlatırım. Kayınbabam da kendi haline öyle bişeyimize karışmazlar bugün bendeydi kayınvalidem yedik içtik güle güle uğurladım yakınız zaten aynı ilçede oturuyoz. Allah başımızdan eksik etmesin kendi aliemide eşimin ailesini de
Hemde çook kendi ailemden farkları yok hatta bazı konularda daha fazla bile oldukları var eşim tek çocuk bende tekim zaten evlatlığım ben eşimden ayırmazlar beni hiç. Eşimi yatmadan önce iyi geceler der öperler mesela benide öyle öperler hatta kayınpederim hafifçe başımdan öper babam bile öyle davranmamıştır bana. Seviyorum yani
Haklarina girmim severm.ikisinide sadece kayinpederm muhabbeti cok.sever kayananamda cok.konusmaz yanlarnda devrelerm yaniyo severim.bana bi.zararlari.olmadi.hamile oldgmu ogrendgmden iki ay snra soyledm hep bisi yaptilr bu zmana kadar. Kendi annem ve babam dan iyi olmasnlar kaynanam ve kayinpederm kaynpedern anne ve babasndan cok.ckmisler ondan.bana bisi demzler sagolsnlr huyuma giderler Allahim kimseye zorluk yasatmasn
411,621 soru
12,391,701 cevap
43,847 kullanıcı