Ay böyle havalarda insanın ici kıpır kıpır oluyo he Öyle gezme lüksüm yok yatıyorum mecbur ama öğleden sonra kontrole gidicez o bile yetecek bana nefes almaya kalpli gözler emojisi   Hayatta herşeye rağmen mutlu olmak lazım bir çok şeyden keyif almak lazım. Melankolik takılıp haystı kendine zindan etmeye gerek yok sevgili hemcinslerim şükredecek o kadar çok şeyimiz var ki bazen biz nankörlük ediyoruz görmüyoruz şu sayfayı biraz neşeli görelim ya okuyup okuyup içimiz bayılıyo artık mutlu olmak bizim elimizde emin olun mutlu olun Valla sevgi pıtırcıgı gibi uyandım bugün ne mutlu bana çok şükür.
Eveeet hava cok guzeeel mis gibi balkonu pencereyi actim kirmızı balıkla dans ediyorum bi sevgi pitircigida benim gezmek istiyoruz ama biz ana kız babada izinli uyansada gezdirse diye bekliyoz ama o horluyo
Mis gibi hava bizde annemle çıktık bişeyler aldık ablama geldik çay keyfi yapıyoruz öğlen de ayrıntılı ultrasonum var stresliyim
Ne kadar guzelya havanin guzel olmasina mutlu olan insanlarda var bu cok guzel bir wey boyle insanlara hayat hep guzell
Ama ne yazik ki bazi arkadawlarimiz var her weye sahib ama hep mutsuzz.her weyin insanin kendi elinde insan kendi mutlu ede bilmeli ilk onceki etrafindakileride mutlu ede bilsin..
İnsan böyle havalarda enerjik oluyor havalar hep böyle olsa keşke Kesinlikle katılıyorum insanın kendi elinde mutlu olması herşeyi kafaya takmamak lazım
Sevgi pıtırcığı kalman dileğimle
1,492,934 soru
24,393,628 cevap
349,496 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın