Kızlar 1 buçuk yıllık evliyim 6 aylık bi kızım var. Severek evlendim kaçmadım ailem istemedi ben istedim diye verdiler smdi en ufak bisey de sen istedin diyolar bi abim yok amcaymis halayms dayiyms teyze falan kimse yok. Eşimle sorunlarım var bana yalan söyler saklar bişeyleri. Arkadaş ortamı daha önce gelir evden maddi yönden hıc bi sıkıntım yok ama hiç eve bağlı değil hep birilerini arar şuraya gidek bunu yapak alım eşimi bi gün demez hapis oldum evde annemlere yakın değilim dün gece ehliyetini vermişti bu emniyete alkolden. Meğerse arabayla dirft yapmış beyfendi polisler durdurmuş alkoldr çıkınca almışlar ehlietini 1 hafta oldi ben bunu başkasndan duydum dun konsut8m hıc bi cevabı yok bunun için oldi işte bi kere diyo. Gece yatamadım sağa döndüm sessiz sessx agladim sola döndüm aynisi kalktım namaz kıldım dua ettim allahıma sabah oldu sürat 5 karış bi imali konusmalar dedim ki şu kapıdan cik akşam geldiğinde değişmiş gel bi adm gel bi adım sana gelim. Bisey ler daha dedim dayanamadim ağladım bana diyo ki sende aşk s3vgi bitmiş. Değiş artık bize bağlı ol dedim yeter kendimi öldürrm dedim çıkış yolu bulamyrm kimseyi dinlemiyo basına buyruk ya napcm ağlaya ağlaya yoruldum artık bittim gerçkten cekeck yerim kalmadı zaten ailesi kan kustiryo bana bi de bu artık çocuğa bakıp ayakta durmam lazım dyrm senin için dyrm ama omuzlarm kaldrmaz oldi