Hepinize iyi geceler güzel anneler...
Bugün başıma tuhaf bişey geldi ve sizlere de danışmak istedim açıkçası. Annemin doğumgünü kutlaması için ben bi yandan kardeşimin eşi (gelin hanım) öte yandan, babanem diğer yandan birşeyler hazırladık. Oturduk kutlama laf söz arası annem bana demez mi "Sen geri sayım yapıyorsun doğum için ama o çocuk tahmininden çok daha evvel gelecek dünyaya. Demiştin anne dersin yine bana" diye??? Kalan gün 23... Ama annem ısrarla "10 günden say geriye" diyor. Şu 10 günü bulmaz doğuracakmışım. Ve kardeşim de bu esnada wcdeydi. Odaya girdi. "Doğumdan mı bahsediyonuz yine" dedi... Ben de "Evet son 23. Ardından dayı olcan baba olmadan evvel" deyip güldüm. "Geç bu 23 sayımı... 10 gün içinde doğurursun sen" deyiverdi birden. "O nerden çıktı??" Diye sorduk annemle aynı anda. "Içime öyle doğdu birden. Ne bileyim ben." Diye yanıt verdi.
Anlayacağınız beni sardı bi korku bi heyecan bi telaş. Zaten normal doğum değil geri saydığım haliyle. 38 haftayı devirir devirmez sezaryen planlandı. Ama... Annemle kardeşimin dediği olur da on güne doğurursam 36 haftalıkken doğurmuş olucam.
Siz böyle tuhaf bişey yaşadınız mı? Ne derece tutar tahminiz var mı? Dipnot geçeyim; ailede medyumluk geçmişi mevcut. Ciddi anlamda öngörü, içe doğma ve altıncı his durumları var ve bir bir de çıkar... ://