Hiç durmadan temizlik yapmak istiyorum 31 haftalık hamileyim bebeğe bişey olur diye korkuyorm yapamıyorum kendi kendimi yiyorum böyle olan var mi
Örgüye basla kuzum. Baska oyaliycak biseyler bul. Online oyun indir yada telefonuna. Arkadaslarinla zaman gecir. Stresten oluyo biraz da ona sariyosun demek ki.
TemiZlik hastaligini birazda bana bulastirin ya:)))
Canım sakin yapma bende öyleyim yatak odası mi degistirdim temizledim bebeğim ters dönmüş SEZERYAN olabilirim tut kendini doğumdan sonra o,kadar yap ki şimdi bebelerimiz için evimiz pis olsun boşver
Ahh canım ahh ben hamile kalmadan önce öyleydim her gün halıları kaldırıp temizlik yapardım hamile kaldım şükür bıraktım
Ya aynı şey bende de var 35 haftalığım bugün baza cektim koltuk altı sildim yapmadığım zaman uyuyamiyorum şimdi de bel agrisindan ölüyorum :(
Keske bende hep temizlik yaomak iatesem hic temizlik yaomak istemiyorum yaaa evimi pislik gotiruyor :(
Bende 40 haftaligim canım lavaboyla tezgahı citleme hastalığı başladı bende de her yemek yaptığımda lavaboya her girdigimde cifliyesim geliyor eşim artık kızıyor ama dayanamıyorum:)
bende ayni öyle oturduğum zaman kasiklarim ağrıyor kart kurt sesler geliyor sanki ayağa kalkıp yürüdüğümde ama çok oturduğum zaman o yüzden oturmuyorum hep iş yapıyorum bende korkuyorum
401,983 soru
12,034,180 cevap
36,262 kullanıcı