0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çekmecenın  kösesi sivri yerinii karnıma çarptım bişiy olur mu biraz canım yandı 

5 Cevaplar

0 oy
(251 puan) tarafından
Hamile misin canim? Sancin yoksa sert carpmadiysan bisey olmaz sancilanirsan git mutlaka
tarafından
İkiz 17 haftalık hamileyim o an acıdı geçti suan bişiy yok 5 dk önce oldu zaten canım
(251 puan) tarafından
Tamam canim bisey olmaz ama biraz daha dikkatli ol bak bi de 2 can tasiyorsun annesi kendine de onlara da dikkat etmelisin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bisey olmaz ama dikkatli ol cnm
tarafından
Tamam canım
0 oy
(491 puan) tarafından
bisey olmaz bebegin suyu onu korur ama cok dikkat et biyerleri acir annesi
(491 puan) tarafından
neden acı hissi yok bi süre sonra üc duyu organi gelisiyor diye biliyorum bn ama
tarafından
Tesekkur ederim içim rahatladı o an karnım cok acıdı ama suan iiiyyim 17 haftalık hareketlerinde yeni yeni hissediyorum hareketten de anlayamadığım içiin sorfıım :)
(1,690 puan) tarafından
Görme, işitme, koku alma, tat alma gibi şeyler var ama acıyı hissetmek diye bir şey yok canım. Birinci sebebi zaten dışardan gelen darbelere karşı amniyo sıvısının koruyucu kalkan olması ve bebeğe hiçbir darbeyi iletmemesi. İkincisi de bebeğin beyninde acıya dair hiçbir fikir ve deneyim olmadığı için acı hissinin yaşanamaması. Doğduktan sonra ancak gelişiyor o
(491 puan) tarafından
annelik ic güdüsüyle aciyabilecegini düsündüm bnde hamileyim cok yoruldugumda acıktiğımda oturup ağlıyorum bazi zamanlar
bebegim yoruldu bebegim acikti diye
(1,690 puan) tarafından
Bence çok düşünme canım sen yemek yemediğinde bile vücudunda bulunan yağ vitamin kalsiyum hepsini alıyor bebek kordon yardımıyla. Direkt yediğin bebeğe gitmiyor sonuçta. İçindeki şeyler kana karışıp kan yoluyla gidiyor. Ama kendini çok yormamaya dikkat et canım o bebeğini de yorar bu doğru bi bilgi.
0 oy
(139 puan) tarafından
Hafta mı hatırlamıyorum ama şomlardaydı galiba erkek kardeşim ben görmedi arkasindaydim geri geri geldi karnıma bir vurdu acımıştı o an ama acayip korkmuştum sonra oturdum iyice dinlendim hareket ettirdim baktım ki hareket ediyo rahatladım korkma yani Allahın izniyle basit durmuyorlar orda Rabbim koruyo onları 
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Bebegin etrafındaki sıvı bebegi koruyor allahın izniyle.. Agrın kanaman yoksa sorun yoktur ins 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 569 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 684 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 806 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sugra (1,323 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.