0 oy
409 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar ben 5 aylık hamileyim karnım çok kıllı olmaya başladı çatlak olmasın diye badem.yagida kullanıyorum oda yaptı herhalde bende ağda yaptım karnıma birşey olur mu acaba bide bacaklarımda catlak oluşmaya başladı karnımda olusmadi ama bugün bacak aralarında da gördüm çatlak kırmızı kırmızı çizgi acaba varis mi çatlak mi 

2 Cevaplar

0 oy
(45 puan) tarafından
O kıl  sorunu bende de cok ama doktorum sakın  alma dedi dökülecek  dedi ama pek emin değilim  hindistancevizi  yağı  yaptı  benimkini de :(
(66 puan) tarafından
Ben saten alıyordum hamile.olunca kendiliğinden dökülür dediler ama gitmiyor fazlalasiyor bende aldım iyi mi yaptım bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım şunları kullan her gün karisitir her yerine sureblirisn. Bnmde karnimda çok kil oldu erkek bebekse daha çok olur. Ama son ayda dokukck rahat ol bnde şuan hiç yok. Çatlağımda oldu doğumdan sonra bunları kullandım beyazladi. 

image

(66 puan) tarafından
Badem.yağını kullanıyorum beyaz vazelin le evet erkek. Bacak aramdan yeni çıkmaya başlamış bacaklarını sonradan fark ettim kaldı öyle karnımda olmadı allaha şükür
tarafından
Bacak daha kötü kuzum bu dediklerimi bol bol kullan. Karındaki çabuk geçer. Soğuk suyla hep kese yap unutma çatlak şimdi degilde doğumdan sonra çok kötü duruyor
(66 puan) tarafından
Simdi kırmızı kırmızı çoğalıyor gibi bacaklarim
tarafından
Sen o yağları kullan. Arifoglu bitkisel yağlar sitesinden aldm orda çatlak bakım yağı da var tavsiye ederim cildi de aciyo
(66 puan) tarafından
Tamam canım.çok saol

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 368 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Han (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (546 puan) tarafından soruldu
0 oy
62 cevap 1,233 göst.
6 Şubat 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 480 göst.
7 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bulut01 (250 puan) tarafından soruldu

404,649 soru

12,121,835 cevap

36,476 kullanıcı

...