0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Morelim çok bozuk kızlar ağlayıp duruyorum 1 saattir :'(

6 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından
Nedir seni 1 saattir ağlatan Hayır olsun inşallah 
tarafından
Ya eşimle her sabah tartışıyoruz sürekli pis pis küfürler ediyor azarliyor vuruyor çok yoruldum artık ne yapsam yaranamıyorum yok eşyaları kokuyor yok istediği yemeği yapmıyorum die kadinligima lâf ediyor vs. Vs
(964 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canım *(
-Reklam-
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Neden ne oldu?
tarafından
Kocamla tartıştık hep bir kusur arıyor bende yok yengesi olmasa hiç bisey yapamazmışım yok işte eşyalarını fuzgun yıkamıyormuşum kokuyormus çok yoruldum artik
(4,103 puan) tarafından
Bazi erkeklerin şükürsuzlugu ve doyumsuzlugu beni deli ediyor hayr hic bisi yapasan bile sen o evi ayakta tutansin neden yaptigimz fedakarliklari görmezden geliyolar anlamyorm
0 oy
tarafından
Neden ne olduuu://
0 oy
(153 puan) tarafından
****agzina hepsinin ben dunden beri agladigim halde sebebi kendisi oldugu halde noldu senin neyin var bile demedi 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Canım sana gözyaşına yazık değil mi? Neden ağlayacakmışsın. Elimden geleni yapıyorum şükür etmesini bil diyeceksin. 
0 oy
tarafından

Sende onun erkekligine laf et bakalım hoşuna gidermi bunlar kendilerini ne sanıyorlar sanki bulunmaz hint kumaşı herifler..... Allah akıl fikir versin .

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 484 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 448 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yagmuruntopragi (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 749 göst.
3 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,130 soru

12,375,082 cevap

42,766 kullanıcı

Kategoriler

...