Kizlar internetten bebeklerinize alışveriş yapan var mı yapıyorsanız hangi sayfanın urünleri güzel ve güvenilir bir de fiyatlar dışarı ile arasında fark var mı.
Ben intisagramdan biraz aldim normal fiyatlar ürünler gayette iyi
Enucuzbebekmarket diye bir site
canım ben civilden ve minicityden alışveriş yaptım memnun kaldım bi sorun yaşamadım minicity dışarıya ve civile göre çok daha uygun fiyatlı kargoda hemen ulaştı elime bi bak derim uygulaması var playstore da
Internet uzerinden ugurlubebek,enucuzbebekmarket ve bebek.marketi sayfalarını kullandım ben instagramdan aldim web siteleride var zaten memnunum ürünlerden tavsiye ederim canim
Bebegen de guvenilir bi site guzel urunleride
Canım ben bütün herşeyini netten aldım mağazalara göre çok uygun ve kaliteli özellikle bebiş moda var bir günde teslim bebegen bebecimo ve bebefan ben buralardan aldım
Civil uygun sanki fiyatlari. Bi de facebookta ilkim bebe diye bi sayfa var gayet kaliteli fiyatlari uygun
Ebebek guzel urunleride iyi
Ben geçen hafta civil'in internet sayfasından alışveriş yaptım.Ürünleri kaliteliydi. Internetten almak genelde daha uygun oluyor canım .Çünkü arada aracı falan olmadığı için üzerine ek fiyat eklenmiyor
Ebebek de güzel indirinler oluyor bazen outleti takip edebilirsin.Gönderimi kargosu da hızlı hiç bi sorun yaşamadım.
404,073 soru
12,104,934 cevap
36,424 kullanıcı