1 numara:: . Ramazan ayi iftari actik tuvalete gitim abdest almaya afedersiniz tam oturdum bi su bosaldi ole bole deil ayagi kalktim hala akio cikamadim tuvaleten esimde disari cikcakti gicik seslendi bna bnde gel dedim soledim o anki surati hic unutmam saskinsey nese soledim pijama flan getrdi sonra gitik hic sanci flan yok ebe acilmama bakti o an yine suyum geldi sonra ust kata ciktim v hersey oan basladi suniyi taktilarmi bna ilk baslarda hicbise yok ordan burdan bagirma sesi yanimdaki kadin inlio bnd tik yok sonra gelip acilmaya bakan bakana bi tanesiylede tartistim ole bole guze sancimida cektim sat 07:10 da kizimi kucama aldim sukur
2 numaraaa
İki ay oldu hasta olmadim dedim emziryorum ondandr cunku hichbelirti yok sonra gitim saglikocana test yaptirdim flan hamileyim surpriiiiz bu sefer ozelde dourcam dedim neyse bu dokuz ayda n sanci n agri n bulanti hicbise yok v iki dugun yaptik bebegimle yokus yukari markete gitim yani surekli hareket halindeydim geldik 40 haftalara tik yok doktorum 39+5 de suni verelim dedi tm dedim ama tirsiyore bn neyse gitim 7 de yatisim yapildi suni verdiler ebe bakti 2 cm aciklik var hemn sancim gelmedi 9;30 gbi birazcik zorladi surekli yuruyorm tabi odamda vee10 da geldi 8 cm dedi bn sok ay cok sevindim flan dedim sonra sandalyeye oturtular esime haber verdim gel die sonra gitim ucbes ikinmada dikissiz bi doum oldu sat 10:5 de odya gectim esim geldi dourdum geldim dedi inanmadi sasirdi bes dkda dogdu