Gözlerimi bir açtım yaşlı gözlerle beni seyreden kocamı gördüm noldu dedim niye ağlıyorsun dedim rüya gördüm dedi bebeğimizi gördüm dedi çok tatlı bir bebekti dedi ilk defa rüyamda bir yüzü bu kadar net gördüm dedi kocaman adam karşımda hüngür hüngür ağladı canım yandı ama belli etmedim ona onun canı benimkinden daha fazla acıyor ama ikimizin elinden bir şey gelmiyor nasıl nereye kadar dayanamaz biz böyle bilmiyorum canımız çok yanıyor ilk defa eşimi bu kadar çok ağladığını gördüm hatta ben eşimin ilk defa ağladığını gördüm dayanamıyorum ben bu acılara yükünü kaldıramıyorum çok zor içimi dökmek istedim burdan başka kapısını calabilcegim bir yer yok özür dilerim hakkınızı helal edin sizin de zamanını çaldım
Allah nefes vermişse bebeğin olacak sağlıkla kucağına alcaksn canım , her nasip vaktine esirdir demişler. 5 yıl tedavi gordum sonunda hamile kaldım, ha doğdu ha doğacak derkeb 34 haftalık bebeğimi karnmda kaybettm. Allah verdi Allah aldı diye düşündüm. Boşandım çocukluk askmla evlendim şimdi 10 haftalık hamileyim ve evlendigim anda hamile kaldım. Allah'ın bizim için bir planı var demek ki, senin için de bir zamanı var belki bu yıl belki 5 yıl sonra ama Allah'ın istediği gibi.. eşinin rüyası hayirlara vesile olur umarm
Kıyamam ya o rüyanın hürmetine inşallah tez vakitte güzel haberler alırsın canım benim
Allah büyük , rabbimin öyle mucizeleri var ki kim bilir belki sende çok kısa bir zamanda beklmedigin bir anda anne olacaginin mujdesini eşine verirsin Allah büyük ...
Senin postunu ne zaman okusam ağlıorum bilio musun ?
Rabbim inşallah tez zamanda sana hayırlı bi evlat nasip eder. Çok çok kalpten istiyorum..❤❤❤
1,489,158 soru
24,340,527 cevap
346,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın