Kızlar herkes mutlu olsun diye o kadar uğraşıyorum ki, mesela görümcem tüp bebek yapacaktı durumları yoktu eşimle konuşup para Atda yapsın çocuğu olsun diye kayınbabam, kocam hep konuştum onlarda yardım ettiler görümceme şimdi ise yapacak, yada komşum 7 aylık hamile evi taşıyacak sürekli beni çağırıyor Sümeyra gel evi toplayalım, kahvaltı hazırla gelim falan vs. İşin komik yanı bende hamileyim 3 aylık ve herkes kendini düşünüyor, gittim genede topladık evini biraz, sonra başka komşumun resmini atmış sen Bitanesin diye çıldırdım. O kadar yardımına ben koşuyorum hamile olduğum halde senin evini toplamaya yardım ediyorum bana verdiğin değer bumu, valla kahvaltı hazırladım onuda çağırmadım eşimde var eşim olduğu halde gel kahvaltı edek dicektim çağırmadım bitanecik komşusunda yapsın. O akrabam işte bir şeyler yapmış hayatını kaydırmış oda benden yardım istiyor akıl veriyorum ama töbe sahada uğraşmıyorum, Eltim nişanı attı atmadan önce ailesi kaynımla görüşmesine izin vermiyordu çocuğumu Eltimin annesine bırakıp sırf onlar için gittim buluşsunlar diye ama sonra ben kötü oldum yine, kardeşime o kadar evime geliyor rahat ettiriyorum, her dediğini yapıyorum, ablam tam tersine her dediğini yapmaz evinde rahat değildir ablamın ama yinede bişey olsa ablamı savunur. Ben bu insanlardan bıktım ben mi salağım diye düşünüyorum