Kızlar eşimle kavga ettik baya bi bağrıştık Kaynnamgilde alt katim da oturuyor tabi barışma sesimi duyunca geldi ne oluyor falan hemen oğlu basladi beni kötülemeye boyle yapiyor soyle yapiyor diye bende anlattim falan yeter dedim ben artık durmiycam annem bile söyleyecem dedim kaynnama oda neyse söyleme üzülmesinler onlarda dedi dedim ben zaten ailem uzak bana bütün yaptıklarını soylemememin sebebi gurbetlik iste üzülmesinler diye söylemiyorum dedim. Sonra kaynnam bana diyor iste sende cok inatsin ben dedim inat değilim onaylık bisey de yapmıyorum sen oğluna bak dedim asıl inat olan o. Neyse eşim yine bana bağırıyor dedim bak iste oğlun boyle dedim bana bağırıyor çağırıyor cocuk gibi azalıyor her zaman dedim ha dedim onun karşı da sesiz sakinim ondam bana boyle yapiyor dedim edepsiz biri olsaydım o asla boyle yapamazdı gununu gosterrdi. Kaynnam da evet doğru diyosun dedi. Sonra bana kaynanam dedi sende boyle pısırık olma çık dışarı gez diyor bu lafı cok zoruma gitti aklımdan çıkmıyor. Iste benim salaklığın gurbetteyim yabancıyım hep kendimi eve kapadım çıkamadım bi tarafa cok üzgünüm kizlar cokk