0 oy
372 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,767 puan) tarafından

image

kızımın bi kolunda var başka bir yerinde yok koltuk altiniin yani 

Biraz önce baktım geçmişi diye tam geçmemis rengi sarı olmuş ama sizce bu nedir 

4 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Sanırım alerji olmuş ya kıyamam :( kuru ve serin tutmaya çalış canım sık sık nemli pamukla temizle ve kurula. 3-4 güne azalmazsa da götür de baksın bi doktor abisi/ablası geçmiş olsun 

(3,767 puan) tarafından
Bayadır var canım kendi kendine azalma veya çoğalma yapıor şuan mesela azalmış daha az belirgin yani
(1,697 puan) tarafından
Ek gıda alıyorsa ya da emiyorsa aldığı şeylerden olabilir. Mesela dönem dönem daha az yedirdiğin/yediğin bir şey vardır o dönemde azalıyodur. Takip etmek lazım sıkıca
(3,767 puan) tarafından
Haklisin canım ama unutuyorum ya kapalı yerinde ya doğru düzgün aklıma gelmiyor üstünü dgstrrken durmuyor ki yerinde nasıl gondrdgmi blmiorm aklıma glmior haliyle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Alerji yapmış olabilir mi ?

(3,767 puan) tarafından
Hiç blmiorm canım pek zannetmiyorum alerji olsa birden fazla yerde çıkması gerekmezmi? Tek orada var ve bazen çoğalıyor bazen daha azalıyor belirginliği yani
tarafından
O zaman sen bir çocuk doktoruna götür
(3,767 puan) tarafından
Bende egzama ve sedef var o onlara benziyor korkuorm götürmeye ins dgldir :(( goturemiorm bu türlü durmadan bisi cikior bakalım artık ne zaman gideblrsm ozmn gtrcm
tarafından
İnşallah biran önce düzelir
(3,767 puan) tarafından
Inşallah canım saol
0 oy
tarafından
Canım terden birseyden tahriş olmuş sanki nemlendirici kremini sur ve aynı safa yağını dene
0 oy
(5,518 puan) tarafından
Gecmis olsun canimm

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 527 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabisko (1,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 213 göst.
31 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 653 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,626 soru

12,279,830 cevap

37,856 kullanıcı

Kategoriler

...