0 oy
497 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,109 puan) tarafından
2 gundur akinti seklnde bse gelio camasirim islak oluo suyum olabilir bel agrimda var suan korkudan bacaklarmada agri girdi bebekte kendini kasiyo esim smdi cumaya gdiyo cumadan gelene kadar ben gyinip hazrlanicam gidcez bakalm suyummu akintimi diye nolur dua edin kizlar cok korkuyorum  38+3 üm:(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hadi hayirli haberlerle gel
(2,109 puan) tarafından
Nolur sizde dua edin valla o oyle dedi oyle yapcaklar die korkudan bacaklarm titriyo :(
tarafından
Kız ne kolu 2 tane dogurdum 21 yaşındayım ben hiç korkmazdım kendimi motive ederim şimdi acır iki güne unuturum diye ebeler maşallah sana derdi el götürüyorlar dogru6ama açılma var mı diye oda parmakları ile kol ne ya hamileler korkacak şimdi :) :) :
(2,109 puan) tarafından
Vallahi bende o yuzden cok korktm kol gren yerden bebek cikmazmi sonucta sirf o muayeneden korkuyorum :( ebelermi yapio doktormu alttan muayeneyi
tarafından
Ebeler yapıyor canım korkma yaa seni korkutmuşlar kendini teselli et 1 yıl sonrasını düşün ve onlar ne derse onu yap hemşirelerin dediği gibi hareket edersen ne kesik atarlar ne de fazla canın yanar korkma inşallah bi avaz da kurtulursun dogum anında dua etmeyi unutma inşallah kabul olur haberini bekliyor olucam canım
(2,109 puan) tarafından
Amin insallah Allah razi olsunnnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebegimi saglikla kucagima aldim kizlarrr diye bi post acasin insAllah canm hayirli dogumlarr
(2,109 puan) tarafından
Insallahhh ama korkuyorummm :(
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim
(2,109 puan) tarafından
Amin insallahhh valla korku sardi benii :(
0 oy
(14,065 puan) tarafından
Bu dönemde akıntı fazla olur ama eğer senin böyle çok çok geliyorsa git korkma ALLAH büyük elbet doğucak sağlıkla kazasız belasız doğurmak nasip olsun tüm hamile olanlara ve bizlere benimde sancılar bu aralar başladı ama tam tutmasını bekliyorum ve sıra bulamıyorum devlete gidicem özel biraz pahalı olduğu için...

ALLAH bi avazda doğurmayı nasip etsin tatlım 
(2,109 puan) tarafından
Aminnn insallah kurudu sari oldu galiba akinti sadce esim gelsin az daha bekleriz agri cogaldgi gbi kalkp gdicez hastanede kalmak istemiyorumda
(14,065 puan) tarafından
Korkma kız ne olcak hele sen beni görsen sürekli ağlıyorum korkudan nasıl yapicam nasıl olcak ya bayılırsam ya doğuramazsam vs. Aklımda bir sürü deli soru var en iyisi ALLAH a bırakmak hayırlısıyla gelsinler tüm bebekler
(2,109 puan) tarafından
Aminnnn insallah bakalm esim brazdan gelir az daha beklerm agrim cogalsin die :(
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Hiç korkma ne çatı muayenesi ne doğum öyle korkulacak acıda değil canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin mubarek cuma gününde yardımcın olsun allah
(3,097 puan) tarafından
Sancıyla doğum daha kolay ben kuru kuruya çektim zaten zorlandın zaman doktorlar yardım ediyor canım hadi Bi avazda doğur gel :)
(2,109 puan) tarafından
Amiiiinnn allah razi olsun o yuzden az daha agrim olsun istiyorum zaten daha esim gelmedi eli kulagndadir gelir brazdan
(3,097 puan) tarafından
Ne yaptın canım
(2,109 puan) tarafından
Ebeyle gorustum su az az geleblr ama sildikce kurumaz seninki akinti dedi agrimda durdu gtmedik rahatlatti braz ebe beni
(3,097 puan) tarafından
Hmm iyi canım
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Halkında hayırlısı olsun canım bir avaz da kurtarsın rabbim ne seni ne bebeğini bunalt masın
(2,109 puan) tarafından
Amiiinnn insallah canimmm allah razi olsunnnn
0 oy
(5,516 puan) tarafından
Guzel haberlerle don canim 
(2,109 puan) tarafından
Insallah canim benm agrim durdu smdilk herkes akinti dedi su degl o dedi ama agrm cogaldigi gbi kalkip gdicem dogum sancin gitmez dediler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 342 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
15 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

412,565 soru

12,421,278 cevap

45,238 kullanıcı

Kategoriler

...