Hadi bakalim hep kaynanayi çekiştiriyoruz bu sefer kaynananizin iyi huyundan bahsedin benimki bana hep tunik elbise alir tek iyi huyu odur oda yalniş alir ahahha
Ben benimkini anlamiyorum ya iyi görünür ama sinsi sinsi kotuluk yapar
Iyi yonunu bilmiorum iyi yaptigi seyde bile birsey vardir o kadinin kotu yonuyse Say say bitmez gosteris meraklisidir bir millet ona ay ne kdr iyisin desin die milletin gozune soka soka birseyler yapar cok guzel ayrimcilik yapar ustune yoktur herseyi yapar soyler hicbirsey yapmamis gibi davranir hep agzinda siz iyi olun mutlu olun baska birsey istemem der huzurumuzu kaciran bir odur baskada kimse yoktur hatasini soylemeye gelmez hemen tamm yapmam gelmem konusmam karismam baslar ortaligi velveleye vermeye ama ayni sekilde devam eder hep gelinler bana yapsin bana etsin benim agzima soksun ben yan gelip yatayim gece gunduz gezeyim derdinde ve gelinler arasinda da evlatlar arasinda da cok guzel ayrimcilik yapar lafa gelince hepsi benim canim cigerim der hicte oyle degil daha sayacamda elim yoruluor o kadini yazinca
Dusundum de bulamadim hep beni elestirir hic sevmez ne yapsam yaranamadim
Yemin ederim haksızlık yapmamak için 10 dakikadır düşünüyorum ama yok abi vallahi yok iyi bir huyu yada bana bir iyiliği. Kaynana belki götünnn şişe 14 yıldır Bi iyiliğin dokunmamış ahanda seni övemiyorum
Valla be iyi huyu var ne kötü işimize karışmaz asla ayda bir evime gelir oda gdene kadr yatar allahbrazi olsun
412,520 soru
12,419,675 cevap
45,162 kullanıcı