Kızlar kaçarak evlendim esimle baba imzasiyla 17 yasimdaydim aileler o zamandan beri asla görüşmedi annem yine kaynanamla bir iki kere konuştu ama babam asla dedi neyse 18 de oğlumu kucağıma aldım annem yanımda durmadı kaynanam da durdu ama uyudu tuvalete kendim gittim bebeği kendim tuttum ilk çocuğum olmasına rağmen çok şeyi başardım o yaşta sonra babamla oğlum 2 aylıkken barıştım ama eşimle yine görüşmedi sonra oğlumun 1 yaş partisi oldu kaynanamla yaşadığım için onlarda parti düzenledim süsledim ailem gelemedi çok üzüldüm sonra eşim ve babam o sene bayram vesilesiyle barıştı gidip geldik falan sonra kızım doğdu ailem yanımdaydı babam bile bekledi beni ve şimdi kendi evimdeyim ve çocuklarımın doğum gününü ortak kutlamak istiyorum yani aynı anda ama kimi cagiricam nasıl yapicam bilmiyorum kayınvalidem tarafını evet sevmiyorum hemde hiç ama böyle arkadaşlarım da goruyorum en azından sohbetleri oluyor ailelerin ama bizimkiler de asla. Hele babam sana yaptıklarından sonra bizim dengimiz değil ölsem bile asla dedi. Doğum günlerini yapmicam sanırım. Oğlumun bir yaş gününde babanne dede resmi var ama annane dede yok