0 oy
881 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar :)) ben aşırı kıskanıyorum eşimi herkesten sadece benim olsun benle ilgilensin istiyorum Allah nasip ederse 50 gün sonra kızımız dünyaya gelecek acaba onuda kıskanır mıyım ki eşimden ailesinden falan küçük gorumcem var 11 12 yaşlarında o bazen bebek hakkında ben onu parka götürurum falan diyo benim içime bişey oluyo içimden sana kim veriyor bebeği falan diyorum ya engel olamıyorum doğumdan sonra nasıl olur acaba var mı böyle şeyler hisseden 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hormonlar tavan yapiyor gayet normal ama sakınan göze çöp batar bunuda unutma

tarafından
Haklısın canım da hamilelikten önce de böyleydim
tarafından
Fazla kıskanma sen yinede huzurun bozulur
tarafından
Aynen öyle bunaltmadan yavaş yavaş
tarafından
Aynen
-Reklam-
0 oy
(359 puan) tarafından
Haha aynı ben 5 yıllık evliyim önceden daha çok kıskanırdım eşimi herkesten anasından bacisindan şimdi O kadar değilim beni peşinden heryere sürüklemesin de naparsa yapsın diyorum kızım var 5 aylık inanılmaz kıskanıyorum onu kimse dokunsun istemiyorum aslan burcuyum sevdikleri mi çok kıskanırım zamanla alışırım 
tarafından
Bende öyle biri ona dokansa içime bişey olur yengeç burcuyum ama ben :)
0 oy
tarafından
Her şey ölçüsünde güzeldir. Bu kadar kıskançlık kişilik problemi olabilir. 
tarafından
Benden daha beterlerini gördüm ben yine bunaltmyorum :))
0 oy
(3,761 puan) tarafından

Ben kıskanç değilimdir kıskançlık duygusu bana göre gereksiz birşey sahiplenmek tmm ama kisknmk hyr özelliklede aşırısı asla gelemem 

tarafından
Anladım canım malesef elimde değil benimde
0 oy
(632 puan) tarafından
Öncədən kiskancdim evet) sevgili olurken) ama simdi şükürlər olsunki yok) fazlasiyla ilgisi var zatən)
tarafından
Çok sevindim Allah bozmasın:)
(632 puan) tarafından
Saolasin canım.Allah razı olsun
tarafından
Amin hepimizden canım ❤️
0 oy
(7,627 puan) tarafından
İnsan sevdiğini kıskanır kiskanmiyorsa bı sorun var demektir tabiki ayarında bu kıskanma 
tarafından
Tabiki canım bi raddeden sonra bunalır insan
0 oy
tarafından
Acayippp kiskancimmm fevkaladenin fevkininde fevkinde☺☺☺
tarafından
:)) seviyoruz ki kıskanıyoruz dimii
0 oy
(12,520 puan) tarafından

Kıskanıyorum ama kızlarımdan vs kıskanmam o kadar da değil :)

tarafından
Oda doğru tabi :))
0 oy
tarafından
oooowwww hemde nasil kiskanirim valla esim  araba surerken bile ben yanind aitur gozlerine caktormadan bakarim.yaya kadinlara bakaarmi diye ....
tarafından
Ay bende böyleyim ya ben bakıyorum eşime bakıyorlar mı diye gözümden ateş çıkıyor sanki eşime bakan birini görürsem :D
0 oy
tarafından
Kuzum kimseden kiskanmam hele bayanlardan asla zaten benim olan benimdir niye kiskanyim sadece arkadaşlarının yanına gitmesini istemiyorum onların yanına gidecene biraz benle vakit gecirsin istiyorum sadece onu kiskaniyorum yani tek bir yere gitmesini
tarafından
Canım benim ki nişanlılık döneminde sürekli gidiyordu baktım bunu kötü etkiliyorlar bize dokanıyo sonu konuştum ya onlar ya ben diye oymuş bidaha gitmedi telefonda bile görüşmüyor arkadaslariyla çok şükür kız kuzenleri falan var onlar resmen surtunecek yer ariyo onlardan falan da hep uzak tutuyorum
0 oy
(1,158 puan) tarafından

Ben çok kıslancım :D

tarafından
:D seviyorum kıskanıyorum diyorsun dimii
(1,158 puan) tarafından
Aynen :D benimki evlenmeden öyle bir kıslanctıki anlatamam hayatımı zehir etti yani gene kıslanç ama eskisi gibi zindan etmiyo hayatımı çevremi tanıdıkça bide herkesten uzakta yaşıyoruz kıslancago durumda olmuyo yani. O alıştırdı beni buna katlanacak :D
tarafından
Benimki de öyleydi hala da aynı  ablamın kocasından bile kıskanıyor manyak ayda yılda 1 görüyoruz onuda :D
(1,158 puan) tarafından
Sorma ya kimlerden kıskanmadıki
tarafından
Allah sabır versin canım bizede onlara da şaka Maka bazen çok büyük kavgalara sebep oluyor
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Bn çocukluğumdan beri çok kıskancım çocukken kardeşim doğduğunda dereye atmaya kalkmışım kardeşimi annemler hep onu seviyo beni sevmiyo demişim tarladakiler elimden zor almşlar kardeşimi,şuanda da annemle küsüm dün kavga ettim hiç bana vakit ayırmıyosun hep teyzemlerle birliktesin die,eşimle nişanlıyken ona mj atan eski kırığına mj attım sen kimin nisanlısına mj atıyon namussuz orosbu nişanlım evinizi biliyomuş akşama babana ziyarete gelcez kızının nişanlı erkeklere mj attığını bilsin namussu kızla gurur duysun bakalm dedim kız korkudan engelledi eşimi o zaman ve hamile olduğumu öğrenince kız çocukları babaya düşkün die sinir oluyodum kızım olursa beni değil babasını daha çok sevcek die 
tarafından
Ay bacım sende baya baya varmış :D bende eşim onu sevecek beni unutacak diye ilk öğrendiğimde depresyona girmiştim bı video var ya annesi eşinin elini tutuyo kız bebekte annesinin elini çekip babasının elini kendine çekip tutuyo eşim surekli onu izleyip benim kudurmama sebep oluyordu :))
(1,340 puan) tarafından
Ayy o video cok sevimli yaa
tarafından
Öyle ama işte o zaman pek öyle gelmiyordu :))
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Benn ama bu ara biraz azalttim çünkü daraltiyorum baya
tarafından
İster istemez canım bunaliyolar bazen
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Bende cokk kiskancimdir ama canm çocuğunu eşinden kiskanmiyorsun yinede benim daha çok hoşuma gidiyor mesela eşim sevince falan 
tarafından
İnşallah bende kıskanmam canım gorumce kaynana vs kıskanılıyor mu yani sen kıskandın mı ilk doğduğu zaman faln
(1,462 puan) tarafından
Yok ben eşime TV bile izletmezdim ama asla annesinden falan kiskanmadim çocuğunda kiskanmadim hiç görümcem yok ama kaynanam çocuğu sevdiğinde kiskanmadim aksine cokhosuma giderdi
tarafından
Az kaldı kızımıza kavuşmamıza inşallah kimseyi kırmam aşırı derecede kıskanirim çünkü belli ederim malesef
0 oy
tarafından
Ben işte ben de öyleyim sadece ben öpeyim sadece ben göreyim sadece ben konuşayım sadece ben işte 
tarafından
Evet ben ben ben :)) Allah yardımcımız olsun bazen çok kavga çıkıyor
tarafından
Yok kavga çıkarmıyorum ama için için kendimi yiyorum
tarafından
Anladım canım kendine de stres yapma bağır çağır rahatla içimde yaşayınca daha oluyorum ben bence sanada öyle oluyordur
0 oy
(1,001 puan) tarafından

Valla bende asiri kiskancim herkesden kiskanirim hamilelik piskolojimi alt ust etdi) ama hic iyi bisey degil esime bazen dikkat ediyomda biyerleri kalkiyo sonra onu boyle kiskandigimi goruncee:angry:

tarafından
Tabi daha çok kıskandırmaya da çalışıyor mu benim ki bazen yapıyo boguveresim geliyo arada :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 579 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kurdele (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 223 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 310 göst.