Yemekten kısmasa veremez ki. Ben 2 ayda 10 kilo verdim. Nasıl verdiğimi söyleyeyim..
Öncelikle ekmeği bıraktım, her sabah 2 yumurta yiyordum ekmek yok tok tutsun diye. Bol yeşillik domates salatalık ve yağsız peynir (genelde lor daha etkili)
Saat 11 gibi ara öğün yaptım kuru üzüm ve kahve içtim.
Öğle yemeğim salata oluyordu genelde ya da yoğurt, fındık falan.
Saat 15 de meyve yiyordum. Elma tok tutar. Artık hangi mevsimse o meyveler. Ben yazın yaptığim için dut, elma, kiraz, 2 dilim de karpuz yiyordum.
Saat 18 de akşam yemeği yiyordum. O da zeytinyağindan yapılan sebze yemeği. Tabak dolusu da değil 6-8 yemek kaşığı kadar. Yanına yine bol yeşillik ve mercimekli bulgur yiyordum ,4-5 yemek kaşığı. mercimek çok yararlı.
Uyumadan önce yeşil çay içiyordum bazen de yoğurt.
Egzersiz yapıyordum 30 günde kilo ver diye bı uygulama indirdim her gün onu yapıyordum ve bu sayede 10 kilo verdim 2 ayda
Ekmek, cips, kola, abur cubur vs şeyler yemesek zaten rahatlıkla kilo veriliyor.
Dipnot: bünye bı zamandan sonra kilo vermeye alıştığı için kilo verme duraklama dönemine giriyordu. Öyle olduğu zaman haftada 1 gün 1 öğün istediğimi yedim. Mesela ben her Pazar öğlen burger King yerdim. Ama belli bir kilo verdikten sonra yedim. Haftada 1 gün 1 öğün diyeti bozarsaniz vücut şaşırıyor ve kilo vermeye devam ediyoruz.
Dipnot 2: sabah aç karnına ılık su. Ve gün boyu 2.5 litre kadar da su