0 oy
513 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Bir insan bu kadar mı hissis duygusuz olur ya. Bi kiz bi küs bi sevin be adam hiç sap gibi yaşıyor benim hayat enerjimi sömürüyor resmen. Bunaldim sıkıldım artık 2 çocuğum olmasa arkama bile bakmayacam o kadar yani hic konuşma yok ilgi yok mecburiyetten yaşıyor ben dırdır etmeyim diye birşeyleri yapmak zorunda hissediyor bi insanın içinden hic mi birşey gelmez ya anlamıyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(1,822 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ici gecmis adamin galiba 
(63 puan) tarafından
Benim ki çıkar dışarıya ben desem de sadece cocuk tasimaya faydası oluyor şunu alalım mi sen bilirsin bunu yapalım mi tamam yapalım. Çok saçma gelebilir bazen de insan itiraz etsin istiyorum ya
(1,822 puan) tarafından
O arkadasinki itiraz ediyor ama herseye ediyor iste benim arkadasta bi tamam dese diyo seninkinin tam tersi ayda bi cikarlar disari oda aylik market alisverisi icin o kadar kiz bi oturalim bi yerde kahve icelim icim acilsin der o israrla eve gidelim evde oturalim evde icelim der kiz bide gezmeye tozmaya bekarliktan aliskin bi kiz evlendikten sonra boyle olunca depresyona girdi resmen
(63 puan) tarafından
Gönüle gore gönül olmuyorda bu kadari da fazla ne bilim
(1,822 puan) tarafından
Belki degisirler canim ya Allah bilir icini karartma sen
(63 puan) tarafından
Allah büyük ne diyelim
-Reklam-
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Aynı yaaa vallahi BENIM  kocamı  anlattin  eve herşey  alır ama evi otel gibi  kullanıyor  

Bende icimden  çıldırıyorum  ama kavga  hiç  iyi gelmiyor  bana konuşmaktansa anlamıyor  iyice delirdim  çocuklara sarmaya başladım  sağlam kaa bırakmıyor  insanda 
(63 puan) tarafından
Aynen bende bazen çocuklardan alıyorum gunahsizlarim yazik
tarafından
Al benimkini vur seninkine:))
(12,268 puan) tarafından
Bide bugün  bana otel gibi  kullanılmaya mecbur bırakıldım  diyor  sizi çekemiyorum  diyor adam çıldırdı  4 çocuk  evde hep ses olunca kaçıyor evden  bende dedim  sen evi otel gibi git bende seni amele  gibi görüyorum  anca çalış getir  devamı  yok....
(63 puan) tarafından
Oda ağır konuşmuş canim ne demek otel gibi kullanıyorum çocukları yaparken düşündeymiş
0 oy
tarafından
Bastan beri mi böyleydi vi derdi olmasn
(63 puan) tarafından
Aman kiz ne derdi olacak adam hiç biseyi dert etmiyor ki etse bi belli olur keşke olsada derdi dinlesem teselli versem konuşsak o konu hakkında
0 oy
tarafından
Benim kocayi anlatmissin Gamsızzzzzz
(63 puan) tarafından
Benim kocadan başkada varmış demek
0 oy
(38 puan) tarafından

Niye boyle bu erkekler bitane bende var:ermm:

(63 puan) tarafından
Ah bilsem bi keske
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ay ölü gibi desene 
(63 puan) tarafından
Yaşayan ölü beni sinir hastası yaptı o sustukça ben konuşuyorum
(22,059 puan) tarafından
Boyle ne mutluluk ne huzur olur ay valla ne diyimki o böyleyse sende konuşma muhattap olma bosver
(63 puan) tarafından
Işine geliyor canim benim bi küstüm geçenlerde 15 gün sürat astım hayırdır seninde derdin ne niye trip atıyorsun demedi valla
0 oy
(798 puan) tarafından
Agzina yapistirsa bitane rahat edicekmisin?
(63 puan) tarafından
Konuyla alakasını anlamadım ama yürek ister onu yapacak
0 oy
(476 puan) tarafından
Beni anlatmis resmen ailesi icin bna sırt döndü eşim 36 hsftalik hamileyim ustelik o cocuk icin katlaniyorum sana dedj bnm bi sucum yokken ki bnm umrumda mi deil :)
(63 puan) tarafından
Umursamamak en güzel şey zaten canim eğer yapabiliyorsan
(476 puan) tarafından
Ben eşimden soğudum ailesi zaten şeytan gbi ailesini sevmiyorum  benim annem bana hep destek cikar o yuzdn ben sadece bebeğimi düsünuyorum eşim umrumda deil
(63 puan) tarafından
Ah bu çocukların yüzü suyu hurmetine yapılıyor ne yapiyorsak

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 250 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslem Egemen (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 878 göst.
17 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Defneayaz (684 puan) tarafından soruldu