Hanımlar eşimle 8 senelik beraberliğimiz oldu. Liseden tanıştık üniversite bitti iş, askerlik anca bir yuva kurduk. 8 sene boyuncada çok içli dışlı öpüşme tarzı birşey olmadı. Evlendik kavuştuk derken ben idrar enfeksiyonu oldum. Geçmedi bir türlü sonra kadındoğuma gittim. Doğum kontrol hapı için. Eşim korunuyordu ama yinede hamile kalma korkusu vardı. Kadın doğumcu altan muayene etti beni kaşıntım olduğu için. Enfeksiyon var dedi. Hemde rahim yolu boyunca çok kötü falan yaptı bir sürü antibiyotik verdi. Koru mana bile gerek yok bu mantar enfeksiyonla hamile kalamazsın falan yaptı. Eşimle konuştum işte mantar enfeksiyon varken birlikte olmayalım diye velhasıl yeni evliyiz 4 haftalık dayanamadık olduk korunmadıkta adetime 5 gün vardı yumurtlama zamanı da geçmişti. Adet olamadım sonra oldum sandım lekeler geldi en sonunda gebelik testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim şuan 5 aylık evliyim 4 aylık hamileyim. Doktor 1 ay cinsel ilişkiyi yasaklamıştı şimdi korkumuzdan yapamıyoruz. Ama ben o cinsel ilişki olmayınca eşimden çok uzaklaştığımızı düşünüyorum. Yıllarca beklediğimiz için tuhaf geliyor evde kanki gibi takılıyorız doktor yapabilirsiniz dedi ama eşim uzak duruyor sizce ne yapmam lazım. Bunu sormamın nedeni İnternette böyle bir yazıyla karşılaştım ve korktum. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler ❤️
Esim askerde 1bucuk aydr yok daha uzunca bi surede qelmeyecek gelse bile 1hafta durup qidcek. Bu dediqine bakalirsa bnm ewliliqm bitmis ölmüste aqlaynim yok eqer bole bi durum war cok uzulurum yani benden sogumasini hic istemiorm
Ben evliliğin ikinci ayında hamile kaldım canm .Doktor yasak koymadi sadece karnimdan amniyon sıvısı alınca bir hafta ilişki yasak dedi eşim ona bile razı gelmedi 9 ay boyunca bir sorun yaşamadık çok şükür ilişkiye ara da vermedik . Doğumdan sonra kırkımı bile beklemedi sonra bebekle evle ugrasmaktan ona zaman ayiramadim ve esim zamanla uzaklaştı kaç defa tartıştık bu konu için ben yanaşmasam aylarca yanaşmaz hale geldi şimdi bile koronavirus nedeniyle yanasmiyir yani demem o ki kuzum doktor yasak koymamissa sen bir şekilde yanaş onu zararlı olmadığına ikna et gerçekten baya soğukluk oluyor
1,493,045 soru
24,395,336 cevap
349,706 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın