0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Bebegim 9 aylik avokado ne kadar vermeliyim yarisi mi çeyrek mi

8 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Çeyreği bile çok değil mi? Neyle karıştırıp vereceksin? 
(35 puan) tarafından
Internette görüyorum 6 ayliktan itibaren yarisini yapiyorlar hep yogurtla karistiriyorum
(1,150 puan) tarafından
Valla çok güzel bir besin ama kuzuma vermedim henüz
-Reklam-
0 oy
(779 puan) tarafından
Ben yarısını veya çeyreği yoğurda rendeleyip veriyorum canım severek yiyor 
(35 puan) tarafından
Öylemi sertken mi rendeliyosun çunku hep sert var marketlerde bu arada bebegin kac aylik
(779 puan) tarafından
Canım ben yumuşak alıyorum çok sert değil yani ve sarımsak rendeleyici varya ufak olan onunla rendeliyorum. Bebeğim 11 aylık canım nerdeyse
(35 puan) tarafından
Afiyet bebise
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Hiç vermediyseniz çeyreğin yarısını yumurta sarısı ve labne ile verebilirsiniz.. daha sonra çeyrek..
(35 puan) tarafından
Ilk verdim ama bilmeyerek yarisini verdim bisey olurmu acabaa
(3,186 puan) tarafından
Cildinde vs herhangi Bir durum yoksa sıkıntı yok.  Ama ilk yediği şeyleri tadım yaptırarak verirseniz daha sağlıklı olur :) şifa olsun kuzucuga ;)
(35 puan) tarafından
2 gün oldu vereli bisey olmaz insallah
(3,186 puan) tarafından
Olmaz canım afiyet olsun:)
0 oy
tarafından
Yarım verebilirsin canım 
0 oy
(1,690 puan) tarafından

Siyaha yakın yumuşak bulamazsan sert olanı 1 hafta dışarda beklet yumuşayınca üstü koyu renge dönünce ver canım en faydalı hali o olacaktır. Ama ne kadar verilir bilmiyorum :) bir kase yoğurda yarımın yarımıyla başla severse artırırsın

(35 puan) tarafından
Çok sagol canim bi defa karsilastim dedigin gibi dısı siyahti çürümüstür diye almadim demekki oyle almak gerek dedigin yarimin yarisini yedircem
(1,690 puan) tarafından
Heheh yok canım tam olmuş avokado oluyor siyah gibi. Onu tercih edersen yemesi daha kolay ve tam besin alıyosun o halinden
(35 puan) tarafından
Anladim canim sagolasin kacirmisim guzelim avokadoyu
0 oy
tarafından
Sertligi nasil olucak diye sormussn canim yari olgun olucak.Bas parmaginla bastır avakodaya hafif icine gömülmesi lazim parmağının. Marketten sert al eve gelince 2 elmayla ayni posete koyup bi kac gün bekle. Elmayla yan yana olunca daha cabuk olgunlaşır.

Benim kizim 10 bucuk aylik yarim veriyrm bazen kahvaltisina koyuyrm cici bebe yumurta sarisiyla. Bazen yogurtl bazen cici bebeyle karistirip veryrm. Beyin gelişimi icin cok sağlıklı
(35 puan) tarafından
Evet duydum onu elmayla daha hizli olgunlasirmis kese kagidinada sarilinca öyleymis tesekkurler yorumun icin bende ilkinde yarim verdim ama ceyrek veririm artik
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Daha önce vermedin sanırım simdilik çeyrek ver canım 
0 oy
(4,875 puan) tarafından

image

Nasıl yediiremm ben :woot:
(35 puan) tarafından
Kilosumu
(4,875 puan) tarafından
Herhalde o fiyatı görünce soramadım ☺️☺️

İlgili sorular