0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (5,326 puan) tarafından

Kızım ayın sonunda 9 aylık olcak bacılar ☺ kollarından tutup adım attırmaya çalıştığımda kolları acıyor gibi bağırıyor çok güçlü asılamıyor. Bikaç adım attırdım dün sonra hamur gibi yığıldı kaldı:ermm: normal midir sizce

9 Cevaplar

0 oy
(5,326 puan) tarafından

En İyi Cevap
Galiba kimsenin çocuğu yürümüyor uçuyor ☺
-Reklam-
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Küçük cnm daha normal tabi benim kız yürümüyor Ken 12 aylıkken bile öyle kendini bırakır oturmak isterdi korkuyor o şimdi 
(5,326 puan) tarafından
Normal mi dersin ☺içimi rahatlattım canım çok teşekkür ederim ❤
(12,768 puan) tarafından
Tabiii şimdi benim kocaman 14 aylık istemezse un torbası gibi kendini bırakıp tepiniyo :)
(5,326 puan) tarafından
Geç olsunda güç olmasın diyelim o zaman ☺
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Valla canim benim oglum 8 aylik olcak 3 gun sonra kollarindan tutup yurutuyorum hadi oglum koş koş dedigimde resmen kosuyor ve artik yere koycagim zaman ayagini diriyor oturmak istemiyor yurutmemi istiyor masallah
(5,326 puan) tarafından
Maşallah canım benim kız da tam tersi :/
0 oy
tarafından
Normal canım daha tam cesaretlenemiyorlar benim kızda 2 gün sonra 1 yaşına girecek ayakta duruyor ama cesareti yok daha oturuveriyor hemen 
tarafından
Benimde 9 aylık kızım böyle ya koltuktan koltuğa gidiyor ayakta dikiliyor desteksiz ama asla adım atmıyor sakince çömeliyorr :D
(5,326 puan) tarafından
İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim cevap için ❤
0 oy
(12,521 puan) tarafından

:)

Normaldir canım Rabbim yürü ya kulum diyecek yürüyecek 

(5,326 puan) tarafından
İnşallah canım ☺❤
(12,521 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,159 puan) tarafından

Kız daha 9 aylık nereden yürüsün o kıyamam :)yengemin kız 2 yaşına gireceğine yürüdü 

(5,326 puan) tarafından
Yok kızım yürümesi için değil eltimin kızı bu aylardayken kolundan tuttukmu adımlardı benim kızım yapmıyo o yüzden kafama takıldı ☺
(2,159 puan) tarafından
Her çocuk bir olmaz canım ya.
Her çocuğun yetenekleri ilgileri farklıdır.
Mesela bişey daha biliyorum ilk eğer çocukkonışmaya çalışıyorsa yürüme işini sonra ya bırakır İl veya ilk yürümeye çalışıyorsa konuşmayı sonraya burakırmış
(5,326 puan) tarafından
Bakalım ne zaman yapcak ☺☺
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Korktuğu için ağlıyor olabilir.. koltuk altından ince bir battaniye , yada atkı, yada çarşaf vs geçirerek yürütmeye çalışırsanız daha sağlıklı oluyormuş.. 
(5,326 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederimm
(3,188 puan) tarafından
Kolay gelsin :)
(5,326 puan) tarafından
Sağol canım☺
0 oy
tarafından

Yürüteç diye bı başlık at herkes seni linç eder 

Oğlum 5 aylıkken koydum içine masallah 1 ayda içinde resmen uçuyordu şimdi büttün kuvveti ile eğiliyor içinden çıkmaya çalışıyor 7 gün sonra bizde 9 aylık olcz inşallah ve bnm oğlum yaklaşık 1 ay önce tutunduğu koltuktan kendini saldı ayakta durdu ve bize doğru adım attı az da olsa bunu yaptı çok şükür elhamdülillah darısı başınıza inşallah 
(5,326 puan) tarafından
Allah razı olsun canım❤❤ aynen öyle yazsaydım :D bende 6 buçuk ayından beri koyuyorum yürütece odalar arasından geziyo mesela mutfaktan araya aradan salona geçiyor.  Sadece kolundan tutunca canı yanıyor gibi bağırıyor sonra yığılıyor yere o aklıma takıldı
0 oy
(2,444 puan) tarafından

Benim kiz 15 aylik oldu yeni başladı. Şimdiki bebelerin totolari ağır heralde :D kendi başladı yürümeye biz hiç müdahale etmedik. Yürümek istediğinde elimizden tuttu, yürü arabasıyla yürüdü. Simdi kendi yürüyor şükür 

(5,326 puan) tarafından
Benim kızın totosuda yok bi el kadar ancak: D geç olsunda güç olmasın diyelim o zaman ☺☺

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 132 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
29 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Guuness (757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,983 soru