Kızlar çok şükür oğlumu 11.45te dogurdumKurban olsun anası onu verene...Çok bal çokkkkDarısı tüm anne adaylarına inşallah...Anne olmak isteyen tüm annelerimizede dua ettim dogum yaparken.Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin meleklerinizi insallahhhh
Buarada oglum gogsumu inanilmaz vakumluyo ama sezeryan oldum diyemi bilmiorm sutum gelmio kızlar.Surekli emziriorum surekli somuruo ama sut yok.Kayisi suyu rezene nescafe bol su hepsini denedim.Napim baska?
Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşallah canım kayısı suyu çok tüketme ishal yapabilir. Bulgur da süt yapar . Malt içeceği kefir bunları deneyebilirsin. Bana havuç çok yapıyor mesela. Aklıma gelenler bunlar . O çektikçe gelir ben normal doğum yapmama rağmen üç günde geldi sütüm endişelenme
Canım yaaa hadi gözün aydın Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah. Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini. canım emmesi güzel birsey emdikçe gelecek merak etme bir iki damla bile ona yeter minnacık midesi ❤️ sen bol sıvı tüketmeye devam et stres yapma rahat ol çörekotuvve kuruyemis bana çok iyi geliyordu üstüne de bol su.. bir yerde okumuştum bebek doğduktan sonra anne karnındaki son beslenmesi bile ona 3 gün yetiyormuş bol sütlerin olsun inşallah ❤️
Canım gözün aydin rabbim anali babalı büyütsün
Sütün gelmesi icin pompa ile sagman lazim daha kanala inmemiş olabilir benimde oyleydi mama verdik ilk gun sagma makinesiyle sağdık öyle gelmeye basladi hemsireye söyleyin sagma makinesi versin.
Gozun aydin balım Allah hayirli evlat etsin insallah kokla minigj teyzoslarinin yerine
Hayırlısı ile büyüsün inşallah gözün aydın
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Öncelikle hayirli olsun canim.Allah anali babali saglikli büyütmeyi nasip etsin bu teşkalede en güzel şey bebeklerimiz Elhamdülillah. amin Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Aaa sende mi doğurdun kiz Allah anali babali buyutsun saglikla inşallah. Sutun emdikce gelir canim. Bende 29+4 um ve bu gece bile dogurdugumu gordum her gece doguma gidiyorum ruyada korkuyorum napicam nasil yaparım derken uyanıyorum ilk benimde
1,493,564 soru
24,402,406 cevap
350,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın