1 ay once erken doğum yaptim 24 haftalık ani bir sancim tuttu gun icerisinde olyodu ama ilk gebeligm diye anlmdm normal dogum oldugunu ve en acisida iki gun once doktordaydim erken dogum yok demisti sancilar artti ve artk kendimi yerlere atmk istdm ayakta durmdm hemen acile gittik doktorlar bule dogum oldugunu anlmdi ultrasonda bakyodu dogum yok diyordu karnin raht diyordu bana inanmadi en son cati muaynesine aldlr orda bir sürü kan geldi ve bebegin kafasi elime geldi diyip doktor çığlık atmisti ben korkudan aglarken etrfmda bir baktm 7 tane doktor hepsi tek tek muayne ediyor tam acilma olmustu ama benim haytm riske girdigi icin acil sezeryana alindim dogumu yaptim cocuklrm yogun bakima alindilar her gun gidip süt sagip veryodum oglum sadece dört gün yaşadı tansiyinundan kaybettik gelisim problemi yoktu onun acısı ni unutmaya calsip hergün hastaneye kizima sut vermeye gittim hep doktor guzel seyler soyliycel diye umitle bekliyordum ama maalesef kizimida 21 gün sonra kaybettim o küçük bedenleriyle kendi elimle morga götürüp topragin altina koymak cok zormus bu hayatta en zoru evlat acısıymış canim cok yaniyor