0 oy
1,717 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
1 ay once erken doğum yaptim 24 haftalık ani bir sancim tuttu gun icerisinde olyodu ama ilk gebeligm diye anlmdm normal dogum oldugunu ve en acisida iki gun once doktordaydim erken dogum yok demisti sancilar artti ve artk kendimi yerlere atmk istdm ayakta durmdm hemen acile gittik doktorlar bule dogum oldugunu anlmdi ultrasonda bakyodu dogum yok diyordu karnin raht diyordu bana inanmadi en son cati muaynesine aldlr orda  bir sürü kan geldi ve bebegin kafasi elime geldi  diyip doktor çığlık  atmisti ben korkudan aglarken etrfmda bir baktm 7 tane doktor hepsi tek tek muayne ediyor tam acilma olmustu ama benim haytm riske girdigi icin acil sezeryana alindim dogumu yaptim cocuklrm yogun bakima alindilar her gun gidip süt  sagip veryodum oglum sadece dört gün yaşadı  tansiyinundan kaybettik gelisim problemi yoktu onun acısı ni unutmaya calsip hergün hastaneye kizima sut vermeye gittim hep doktor guzel seyler soyliycel diye umitle bekliyordum ama maalesef kizimida 21 gün sonra kaybettim o küçük bedenleriyle kendi elimle morga götürüp topragin altina koymak  cok zormus bu hayatta en zoru evlat acısıymış  canim cok yaniyor  

44 Cevaplar

+1 oy
(8,080 puan) tarafından
Şu eski postlari hortlatip insanların acısıni yinelemek neden ya kaldı ki bu normal bir post değil 
(2,590 puan) tarafından
Yani gercekten hangi dusuncesiz insan buldu bunu ve yazdi ayiptir ya..yeni postlar nelerine yetmiyo
-Reklam-
0 oy
(50,850 puan) tarafından
basiniz sagolsun canim Allah sabir versin
tarafından
Allah razi olsun
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Basin saolsun canm melek olmuş onlar zaten Rabbım bdaha hayırlısıyla anne olmayi nasip etsin inşallah 
tarafından
Insllh cnmm ama psikolojik olark cokustym su an
0 oy
(644 puan) tarafından
Çok zor cnm yasamadim bilmiyorum ama allah sabır versin cennete seni bekliyor olacaklar emin ol gozlerim dolu dolu oldu 
tarafından
Saol canim tarifsiz bir aci rabbim kimseye yasatmsn
0 oy
tarafından
Allahim sabır versin Sna kuzummmm
tarafından
Amin saol cnm
0 oy
(151 puan) tarafından

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yeniden anne olursun :(

tarafından
Amin cnm aminn
0 oy
(1,455 puan) tarafından

:(

Canm allah rahmet eylesin sabır versn dcem ama nasıl dayanılır buna inan bilmiyorum  tek diyeceğim o melekler hep sana dua edicekler onlara inşl c3nnette kavuşursun :( allah sana hyrlı sağlıklı bi evlat nasip etsn en kısa zmnda aminnnn

tarafından
Insallh cnm onlara doyamadan melk olup gittiler :((((
(1,455 puan) tarafından
:(( ne diyim cnm çok üzüldüm rabbmin sınavı  bu inşl bu acıyı dindirck bi evlt verr sana
tarafından
Insllh cnm
0 oy
tarafından

Çok geçmiş olsun basın sağolsun Allah olanlara  ya da olacaklara uzun ömür versin kuzum:'(

tarafından
Aminn cnm
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım başınız sagolsunnnn
tarafından
Saol cnm
0 oy
(2,860 puan) tarafından

Basın sağolsun cnm Allah sabır versin kıyamam kuzum :(:(

tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Başınız sağ olsun Rabbım sabır versın 

Her şerde bır hayır vardır kuzum 
tarafından
Saol canim
0 oy
(40 puan) tarafından
Canım benim ya okurken canım acıdı sen yaşıyorsun çokçok üzüldüm Allahım acılarını tez zamanda dindirsin inşallah 
tarafından
Amin insallah rabbin hicbir annenin kucgni boş birakmsn
0 oy
(3,047 puan) tarafından

Başın sağolsun canım ne desem boş. Evlat acısı cok zor. Rabbım bır daha yasatmasın inşallah, bu acıyı.ben okurken agladım :'(

tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından
Basin saolsun canim rabbim sana sefaatci eylesin insallah eminim cok zordur 
tarafından
Insallh cnm insallah
0 oy
tarafından

Ah kardesim Allah sabir versin:'(

tarafından
Aminn
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Okurken tüylerim diken diken oldu. Rabbim yardımcın olsun kucağın boş kalmasın inşallah kardeşim onlar seni cennet kapısında bekliyo olucaklar melekler.
tarafından
Insallhh :((((
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Rabb'im sabrınızı arttırsın.. şefaatciniz olsunlar.. 
tarafından
Insallhh
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Rabbim  onları cennetine aldı annesi hep seni beklicekler şefaat için.    Eyüp Sabri diliyorum sana  çok zor  başın sağolsun canım  
tarafından
Inşallah  melklerim onlar benim  :(  kurbn olduğum rabbim ruyamda gösterdi onlari o kadar güzellerdiki öpüp koklamak istedim
(7,639 puan) tarafından
Ağlamak ustemiyom ama tutamiyom  kendimi.  Rabbim  sana tez zamanda yeniden nasip etsin inşallah
tarafından
Insllh
0 oy
tarafından

Bilirim evlat acısını zor çok zor yaşadım biliyorum rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah evlatların cennette sana şefaatçi olck

tarafından
Insallh cnm insllhhh rabbim hicbir anneye yastmsn bu acıyı
0 oy
tarafından
Ben bile okurken ağladım kuzum Rabbim sabır versin çok üzüldüm 
tarafından
Saol canm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Nursel45 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
17 Nisan 2022 Aile kategorisinde melekcengi51011gmai (146 puan) tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 1,317 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde renklidunya (961 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 543 göst.
31 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,114 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,160 cevap

36,461 kullanıcı

...