Bebgeimiz olmuyor polikistik over varmis bende bugun ogredik ilk defa esim doktordan cikinca boyle boyleymis dedigimde surati falan degisti sonra eve gelince banamaoral verdi olucak sabirli olalim dedi bende cok sevindim o oyle diyince evi dip bucak temizledim hic istemiyordum temizlik mis yemekmis yampayi cok bunalmistim cunku sonra cok yakin arkadaslarimiizin bebegi oldu onlarla gorustuk bebegin fotosunu attilar cok tatli cok guzel bir duygu falan deyince bizimki telefonu kapattikdan sonra bi baktim agliyo cok zoruma gidiyo hic br istedigim olmuyo ccocuklugumdabenri bu boyle cok uzuluyorum dedi ise gitti 12 de gelicektim ben icicem bu aksam gce gelirim dedi ilk defa isten sonra gec gelecek diger arkadslari boyle insanlar onlar gibi olur diye cok korkuyodum korktugum seyler oluyor tek tek ben evde bunalimdayim ilaclar ise yariycakmi esim bana karsi degisecekmi beni aldaticakmi ben ne olucam boyle diye dusunmekten kafayi yicem kaynanam bi yandan ariyo adet oldunmu geciktiyse test yap diye diyemiyorum artik onada yok diye bisey demez tabikide destek olur ama benim yuzum yok bebekten bahsedince gozlerinin ici guluyo herkesin diyorum ki gizem yapma stres yapma ama olmuyi kafaim dagitamiyorum boyle evde tek basima oturup saatlerce duvara bakip dusunuyorum piskolojim iyice bitmis durumda hic kimse beni anlmaiyor telefon caliyo acmak bile istemiyorum kimseyle gorusmek konusmak istemiyorum ben ne olucam boyle neden bu kdaar hreseyi stres yapiyorum bogazim dugum dguum aglamamak icin tutuyorum kendimi esimin yabibda gep guler yuzlu neseli mutlu gorunup arkasini ondunce goz yaslarimi siliyorum ve simid esimde bana karsi degisirse hepten kafayi yerim
Simdi digceksiniz ki butun derdin bu mu ama yasayan bilir lutfen oyle dusunmeyin sadece bu kadarini yazabildim en basit gorunen seyler benim icime ökuz givi otruuyo buyuyo buyyo boyle oluyorum biraz uzun oldu ama icimi dokmek istedmi hakkinizi helal edin sizler iyiki varsiniz cok seviyourm hepinizi :) szi olmasaniz kimseye anlatamam bunalri